Άρθρα
-
- Ο χρυσός είναι… εξωγήινος!
Η Γη, όταν ακόμα βρισκόταν σε πολύ νεαρή ηλικία, δέχτηκε μια βροχή διαρκείας από μετεωρίτες, η οποία κράτησε για καιρό και έστρωσε την επιφάνεια του πλανήτη μας με πολύτιμα μέταλλα, όπως ο χρυσός και η πλατίνα (λευκόχρυσος), που είχαν δημιουργηθεί κατά τις πρώτες φάσεις σχηματισμού του ηλιακού μας συστήματος.
- 0 Comments
- 5124 Views
- Agrafos
Fri, 09 Sep 2011 11:25 am
-
- Κρέας αξίας 230.000 ευρώ
Τεχνητό κρέας, που έχει δημιουργηθεί σε εργαστήριο, χωρίς να χρειαστεί να σφαχτεί κανένα ζώο, θα είναι έτοιμο για κατανάλωση μέσα στο επόμενο εξάμηνο.
- 0 Comments
- 5238 Views
- Agrafos
Sat, 03 Sep 2011 10:46 am
-
- Ηλεία: ''Η αρχαία Ολυμπία καταστράφηκε από τσουνάμι''!
Σύμφωνα με τον Kαθηγητή του Πανεπιστημίου του Μάιντς της Γερμανίας δρ Αντρέας Βετ το τσουνάμι έγινε τον 6ο μ. Χ. αιώνα, πλημμύρισε την κοιλάδα του Αλφειού και στη συνέχεια «ανέβηκε» στην Ολυμπία παρά το γεγονός, ότι βρίσκεται 33 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.
- 0 Comments
- 5160 Views
- Agrafos
Fri, 08 Jul 2011 1:20 pm
-
- Ο “θησαυρός” του Καστελόριζου,που θέλει να “αρπάξει” η Άγκυρ
Ενας ενεργειακός θησαυρός, άγνωστος μέχρι σήμερα στο ευρύ κοινό, βρίσκεται «κρυμμένος» στην υποθαλάσσια οροσειρά του Αναξίμανδρου νότια του Καστελόριζου.
- 0 Comments
- 6951 Views
- Agrafos
Wed, 09 Mar 2011 8:50 pm
Registered users: No registered users
Knowledge Base Permissions
You cannot start new articles
You cannot comment on articles
You cannot edit your articles/comments
You cannot delete your articles/comments
You cannot rate articles
You cannot view article history
You cannot use attachments in your articles/comments
You cannot download attachments