• Το Γνωρίζατε;
  • Το νομικό καθεστώς για τη γυναίκα, στην Ελλάδα, προσδιοριζόταν έως το 1975 από τον Αστικό Κώδικα του 1940 (έργο του Μεταξά). Εκεί καθοριζόταν ότι «ο άνδρας είναι η κεφαλή της οικογένειας» και ότι «επί διαφωνίας, υπερισχύει η γνώμη του ανδρός».

Δεν μεταφέρει την έδρα της στο εξωτερικό η «ΤΙΤΑΝ»

Συντονιστής: Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:
Ελλάδα

Δεν μεταφέρει την έδρα της στο εξωτερικό η «ΤΙΤΑΝ»

Δημοσίευση από Agrafos »


Δεν προτίθεται να μεταφέρει την έδρα του στο εξωτερικό, ανακοίνωσε ο όμιλος ΤΙΤΑΝ.

Συγκεκριμένα, σε μια λιτή, δίγραμμη, ανακοίνωση που εκδόθηκε υπογραμμίζεται ότι «ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ, με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, επαναλαμβάνει ότι η μεταφορά της έδρας του στο εξωτερικό δεν είναι στις προθέσεις του».

Σημειώνεται ότι, χθες, με συνέντευξή του στην «Welt am Sonntag», ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Δημήτρης Παπαλεξόπουλος είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι: «είμαστε μια εταιρία με ιστορία 110 ετών εδώ στην Ελλάδα.

Η παράδοση αυτή δημιουργεί και μεγάλη ευθύνη. Όμως κανείς δεν γνωρίζει εάν η κατάσταση μακροπρόθεσμα θα σταθεροποιηθεί ή εάν η κρίση έχει όντως περάσει. Γι” αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε εναλλακτική».
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Οικονομία”