• Το Γνωρίζατε;
  • Τη δεκαετία του '20, ο Ροντόλφο Βαλεντίνο αναγκάστηκε να πάρει δραστικά μέτρα ασφαλείας για να προστατευτεί από τις θαυμάστριές του. Έχτισε γύρω από την έπαυλή του τοίχο ύψους 3 μέτρων, τοποθέτησε τεράστιους προβολείς, ενώ τρία δανέζικα, δύο μολοσσοί κι ένα κυνηγόσκυλο, περιφρουρούσαν την αυλή του.

«Κρίσιμες οι επόμενες εβδομάδες για το Ευρώ»

Συντονιστές: Arxontas, Agrafos

Aris
Συντονιστής
Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 815
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 03:06
Τοποθεσία: Athens

«Κρίσιμες οι επόμενες εβδομάδες για το Ευρώ»

Δημοσίευση από Aris »


«Κρίσιμο» χαρακτηρίζει το επόμενο χρονικό διάστημα η υπουργός Οικονομικών της Φινλανδίας για την πορεία του ενιαίου νομίσματος στην Ευρώπη.

«Οι επόμενες εβδομάδες είναι ουσιαστικής σημασίας για το μέλλον του ευρώ», είπε η Γιούτα Ουρπιλάινεν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό κανάλι MTV3.

Η Φινλανδία, η πιστοληπτική ικανότητα της οποίας αξιολογείται με ΑΑΑ, είναι η μοναδική σκανδιναβική χώρα μέλος της Ευρωζώνης.

Επιστροφή στο “Διεθνή”