• Το Γνωρίζατε;
  • Μέχρι τον 14ο αιώνα, τα ρολόγια είχαν μόνο ωροδείκτη. Έπρεπε να περάσουν τουλάχιστον δύο αιώνες για να προστεθούν λεπτοδείκτες και δευτερολεπτοδείκτες!

Πέρασε από πάνω του τρένο και δεν ξύπνησε

Κάθε τι παράξενο ή περίεργο έχει τη θέση του εδώ. Μοιραστείτε το μαζί μας.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
nantia
Συντονιστής
Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 14
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 03:06
Επικοινωνία:

Πέρασε από πάνω του τρένο και δεν ξύπνησε

Δημοσίευση από nantia »


Ένας 19χρονος Γάλλος που το Σαββατόβραδο ήπιε ένα δύο ποτηράκια παραπάνω, αποκοιμήθηκε πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές και όταν πέρασε από πάνω του ένα ολόκληρο τρένο μεγάλων ταχυτήτων (TGV), γλύτωσε χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά!
Αυτό βεβαιώνει εκπρόσωπος της αστυνομίας στην πόλη Βαν της βορειοδυτικής Γαλλίας όπου συνέβη το απίστευτο αυτό γεγονός, προσθέτει μάλιστα ότι ο νεαρός άνδρας, όχι μόνο δεν έπαθε τίποτα, αλλά και ότι το τρένο που πέρασε από πάνω του τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, δεν κατάφερε ούτε να τον ξυπνήσει!
Τελικώς ο νεαρός ξύπνησε όταν ο οδηγός του τρένου, ημιλιπόθυμος από την τρομάρα του, τον πλησίασε και άρχισε να τον τραντάζει για να δει αν είναι ζωντανός. Και τότε εκείνος, ενοχλημένος που του διέκοψαν τον ύπνο, απάντησε υψώνοντας το δάχτυλο σε μία εύγλωττη, απρεπή χειρονομία.

Ο 19χρονος ίσως εκπλαγεί όταν μάθει πόσο λίγο έλειψε να μην ξυπνήσει ποτέ. Όπως διαπιστώθηκε, ο ύπνος τον πήρε ανάμεσα στις δύο σιδηροτροχιές σε τέτοια στάση, ώστε να έχει ένα περιθώριο 10 εκατοστών στα πλάγια και 20 εκατοστών από πάνω, ανάμεσα στο κορμί του και το διερχόμενο τρένο.


ΑΝΤ1
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παράξενα - Περίεργα”