• Το Γνωρίζατε;
  • Η παλιότερη τοιχογραφία βρέθηκε στην Ιταλία και είναι ηλικίας 35.000 ετών. Αναπαριστά δύο ζώα κι έναν άνθρωπο που φορά μάσκα!

" Οκτώβριος 2009 "

Απάντηση
vero
Συντάκτης
Συντάκτης
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 297
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 03:06
Τοποθεσία: KRHTH - IERAPETRA
Επικοινωνία:

" Οκτώβριος 2009 "

Δημοσίευση από vero »


Οκτώβριος 2009


Ο Ήλιος, συνεχίζοντας την πορεία του στο ζωδιακό κύκλο, θα είναι στο παρορμητικό ζώδιο του Αέρα τον Ζυγό, που θα παραμείνει μέχρι... και τις 22 Οκτωβρίου, προτρέποντας εμάς τους ανθρώπους στην συνεργασία και την ειρηνική συμβίωση, διευκολύνοντάς μας να κατανοήσουμε τη θέση που κατέχουμε στο σύνολο.
Στη χώρα μας όμως, η συνέχεια της αντιπαράθεσης των δύο μεγάλων κομμάτων, αλλά και η απογοήτευση του λαού, προστίθενται.
Όλα δείχνουν πως δεν κινδυνεύουμε απ' τη γρίπη των χοίρων αυτό το χειμώνα, αλλά απ' την επιδημία των ακάλυπτων επιταγών και σε λίγο η είδηση "λουκέτο" σε άλλη μία επιχείρηση δεν θα αποτελεί είδηση... Μέσα στο δίμηνο-τρίμηνο που ακολουθεί θα δούμε πράγματα που πριν λίγο καιρό δεν μπορούσαμε να τα φανταστούμε. Το ερώτημα είναι πως ξεφεύγουμε απ’ αυτόν το φαύλο κύκλο. Και λυπάμαι… αλλά η απάντηση δεν θα βρεθεί στην επομένη της 4ης Οκτώβρη.
Οι καιρικές συνθήκες θα δείξουν πως βρισκόμαστε στο χειμώνα ενώ σε κάποιες περιοχές της Δυτικής Ευρώπης θα υπάρξουν καιρικές ακρότητες.
Μέχρι και τις 15 που ο Αρης θα διελαύνει τον Καρκίνο θα δούμε για άλλη μία φορά να επικρατούν εσωτερικές εντάσεις στους κύκλους τον πολιτικών κομμάτων και μία αναζωπύρωση στη Μέση Ανατολή.
Ο Αρης στις 16 θα επισκεφτεί το ζώδιο του Λέοντα αυξάνοντας σε σημαντικό βαθμό την αυτοέκφραση των ζωδίων της Φωτιάς και δίνοντας σιγουριά σε όσους ηγούνται των καταστάσεων, κατέχοντας ανώτατα στρατιωτικά ή και πολιτικά αξιώματα.
Οι πολιτικές εξελίξεις στον κόσμο, δεν μπορούν παρά να επηρεάσουν άμεσα την κοινή γνώμη, κυρίως στο δεύτερο μισό του φετινού Οκτώβρη.
Στις 23/10 ο Ήλιος θα επισκεφτεί το ζώδιο του Σκορπιού, από όπου και θα φανούν το πόσο χρήσιμες ήταν οι οικονομικές συνεργασίες που αναπτύχθηκαν μέχρι τώρα, στρέφοντας το ενδιαφέρον μας στα κεφάλαια, τα κληροδοτήματα και απασχολώντας τους περισσότερους από εμάς, ότι μέχρι τώρα θεωρούσαμε άγνωστο, καθώς θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για κάθε είδους έρευνα.
Μέχρι τα τέλη του μήνα φαίνεται πως θα έχουμε αρκετές εξελίξεις και γεγονότα στο παγκόσμιο στερέωμα, που θα μας κάνουν να ανησυχήσουμε ακόμα περισσότερο για το μέλλον καθώς φαίνεται πως θα αποσταθεροποιείτε ότι μέχρι τώρα θεωρούσαμε πάγιο και σταθερή αξία.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αστρολογία & Ζώδια”