• Το Γνωρίζατε;
  • Tο πλήρες όνομα του Ηνωμένου Βασιλείου είναι: «Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας, Βόρειας Ιρλανδίας και του Berwick-upon-Tweed». Τo τελευταίο είναι μια πολύ μικρή πόλη στα σύνορα με τη Σκωτία, την οποία διεκδικούσε ο βασιλιάς των Σκωτσέζων επί μακρόν. Μάλιστα, η πόλη αυτή ήταν επίσημα σε εμπόλεμη κατάσταση με τη Γερμανία έως το 1987, επειδή ο Τσόρτσιλ κήρυξε τον πόλεμο με το συνολικό όνομα του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά στη συνθήκη συνθηκολόγησης ξεχάστηκε να αναγραφεί.

Lady Gaga: Γιατί ακύρωσε τις συναυλίες της ;

Συντονιστές: Argosxolos, Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:
Ελλάδα

Lady Gaga: Γιατί ακύρωσε τις συναυλίες της ;

Δημοσίευση από Agrafos »


Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η Lady Gaga γιατί εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που την ταλαιπωρεί αναγκάστηκε να ακυρώσει κάποιες συναυλίες από την περιοδεία της...

«Είμαι πολύ λυπημένη. Σχεδόν δεν ξέρω τι να πω. Είχα τραυματιστεί κατά τη διάρκεια ενός show, και υπέφερα από χρόνιο πόνο, και με το πέρασμα του καιρού, αυτό όλο και χειροτέρευε. Προσευχόμουν να γιατρευτεί. Το έκρυβα από τους συνεργάτες μου, και δεν ήθελα να απογοητεύσω τους fans μου. Ούτε να περπατήσω δεν μπορώ» αποκάλυψε η Lady Gaga στους διαδικτυακούς της φίλους μέσω facebook.

H 27χρονη pop star πάσχει από φλεγμονή στις αρθρώσεις και το show της που περιοδεύει με τίτλο « Born this way» είναι πολύ απαιτητικό για να μπορέσει να ανταπεξέλθει.
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “STAR System”