• Το Γνωρίζατε;
  • Ο ισπανοαμερικανικός πόλεμος, το 1896, ήταν ο πρώτος που καταγράφηκε κινηματογραφικά. Παράλληλα, ήταν κι ο πρώτος που η εικόνα του έλεγε ψέματα, αφού το κινηματογραφικό συνεργείο γύρισε τις σκηνές της μάχης σ' ένα στούντιο στο Νιου Τζέρσι των Η.Π.Α.

Τι απωθεί ερωτικά άντρες και γυναίκες;

Συντονιστές: Airetikos, Argosxolos, Arxontas, Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:
Ελλάδα

Τι απωθεί ερωτικά άντρες και γυναίκες;

Δημοσίευση από Agrafos »


Μπορεί οι διάσημες του Χόλιγουντ να μην χάνουν ευκαιρία για να φιγουράρουν τα τατουάζ πάνω στο σώμα τους αλλά από ότι φαίνεται οι άνδρες μένουν απαθείς στην θέα τους...

Πίσω όμως δεν πάει ούτε το ωραίο φύλλο το οποίο δεν δείχνει να συγκινείται στη θέα ενός άνδρα με τατουάζ.

Μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 500 ανθρώπων από δημοφιλής ιστοσελίδα του εξωτερικού απέδειξε πως οι άνδρες δεν συγκινούνται ερωτικά από τις γυναίκες που έχουν κάνει τατουάζ, η αναπνοή τους μυρίζει άσχημα, καπνίζουν , στολίζουν το σώμα τους με κοσμήματα (πίρσινγκ) και δαγκώνουν όλη την ώρα τα νύχια τους.

Η ίδια μελέτη κατέστησε σαφές ότι οι γυναίκες δεν έλκονται από άνδρες που έχουν υπερβολικά μούσια, η αναπνοή τους είναι κακή, έχουν τρυπήσει το σώμα τους με σκουλαρίκια και άλλα κοσμήματα, έχουν κάνει τατουάζ και καπνίζουν.

Το σημείο που εντυπωσίασε τους ερευνητές ήταν το γεγονός ότι και τα δυο φύλλα θωρούν στο ίδιο ποσοστό ως ιδιαίτερα αρνητικό στοιχείο την κακή αναπνοή και το κάπνισμα.
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Life Style”