• Το Γνωρίζατε;
  • Κάθε χρόνο, καταγράφονται 90.000 εγκυμοσύνες από της αγγλίδες έφηβες. Από αυτές, οι 2.200 αφορούν κορίτσια κάτω των 14ων ετών!

Αγαπητέ Κώστα Βουτσά καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς

Συντονιστές: Airetikos, Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:
Ελλάδα

Αγαπητέ Κώστα Βουτσά καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς

Δημοσίευση από Agrafos »


Το ότι όλοι οι καλλιτέχνες έχουν γίνει αριστεροί και «προοδευτικοί» ξαφνικά, δεν είναι κάτι το καινούργιο. Αλλωστε είναι γνωστό ότι ΟΛΟΙ οι καλλιτέχνες επί 7ετίας Γεωργίου Παπαδόπουλου έκαναν σθεναρή αντίσταση. Είναι επίσης γνωστό ότι η «χούντα» έπεσε εκτός από το Πολυτεχνείο και στην αντίδραση του καλλιτεχνικού χώρου !

Όμως αυτή η «αριστεροσύνη» καταλήγει και σε καυγάδες που τουλάχιστον βγάζουν γέλιο σαν τις παλιές Ελληνικές κωμωδίες. Έτσι και ο Κώστας Βουτσάς σε εμφάνισή του σε τηλεοπτική εκπομπή με αφορμή την επέτειο του πολυτεχνείου μίλησε για την «κακιά χούντα» που «καταπίεζε το λαό και τη νεολαία».

Αλλά όταν έχεις τη φωλιά σου λερωμένη θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός και ιδίως αν είσαι ο γνωστός Κώστας Βουτσάς. Η απάντηση στον κατά τα άλλα πολύ καλό ηθοποιό που όλοι αγαπήσαμε ήρθε από το βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο και μάλιστα συνοδευόμενη από φωτογραφικό ντοκουμέντο.

Στη φωτογραφία εμφανίζεται ο Κώστας Βουτσάς ο οποίος τσουγκρίζει το αυγό του με τον αρχηγό της «κακιάς χούντας» και μάλιστα που εκείνο τον καιρό «καταπίεζε το λαό και τη νεολαία».

Η δικαιολογία του Βουτσά ότι όποιος δεν πήγαινε σε εκδηλώσεις της «χούντας» κατέληγε στη Γυάρο μάλλον δεν πείθει. Αλλά και έτσι να ήταν, οι αγωνιστές ακόμα και αν υποστούν δεινά δεν τσουγκρίζουν αυγά με τους εχθρούς τους.

Στην άλλη φωτογραφία εμφανίζονται οι Παπαμιχαήλ, Χατζηαργύρη, Αρώνη, Κοντού, Οικονομίδης (πρώτη σειρά)Μουσούρης, Λειβαδίτης, Κωνσταντάρας, Ζερβός (δεύτερη σειρά) σε αναμνηστική φωτογραφία με το Γεώργιο Παπαδόπουλο (χωρίς να υπονοούμε τίποτα, απλά δεν μας αρέσουν αυτοί που πάνε όπου φυσάει ο άνεμος και μετά γίνονται «επαναστάτες»).
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Κοινωνία”