• Το Γνωρίζατε;
  • 15.763 Αγγλοι και Ουαλοί ονομάζονται Ντέιβιντ Τζόουνς!

Νέο παγκόσμιο σύστημα διάγνωσης για συνεργεία από τη ΚΙΑ

Συντονιστές: Argosxolos, Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:
Ελλάδα

Νέο παγκόσμιο σύστημα διάγνωσης για συνεργεία από τη ΚΙΑ

Δημοσίευση από Agrafos »


Το νέο σύστημα που θα αναπτύξει η KIA θα επιτρέπει στους τεχνίτες της Kia να κάνουν ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διάγνωση των βλαβών των οχημάτων. Η ασύρματη συνδεσιμότητα και η δυνατότητα Bluetooth επιτρέπει στον τεχνίτη να κινείται ελεύθερα γύρω από το αυτοκίνητο, αντί να πρέπει να επιστρέψει στην σταθερή και βαριά διαγνωστική συσκευή ή να μεταφέρει τον πύργο του διαγνωστικού μέσα στο συνεργείο. Ακόμη, το GDS-Mobile δεν χρειάζεται απαραιτήτως μία ενσύρματη σύνδεση με το αυτοκίνητο, αφού το σύστημα Compact Vehicle Communication Interface παρέχει Bluetooth και Wi-Fi Direct λειτουργίες.

Με ένα ολοένα αυξανόμενο επίπεδο εξοπλισμού και προηγμένης τεχνολογίας στα αυτοκίνητα Kia, η νέα διαχείριση λογισμικού εγκεφάλων αυτοκινήτου στο GDS-Mobile δίνει τη δυνατότητα στους τεχνίτες να ελέγχουν και να ενημερώνουν εύκολα και ταχύτατα κάθε ηλεκτρονική μονάδα του αυτοκινήτου. Οι πληροφορίες του αυτοκινήτου και του Service, που αποστέλλονται στην διαγνωστική mobile συσκευή, ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο από την κεντρική τράπεζα δεδομένων που βρίσκεται στα κεντρικά της Kia στην Σεούλ (Κορέα).

Το GDS-Mobile θα διατεθεί άμεσα προς παραγγελία σε όλα τα συνεργεία της Kia παγκοσμίως με εξαίρεση την αγορά της Κίνας, η οποία θα παραλάβει τη δική της έκδοση κατά τα τέλη του 2014.
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Τεχνολογία”