• Το Γνωρίζατε;
  • Ότι κάνει ο άνθρωπος στη φύση, θα επηρεάζει αρνητικά την γη για εκατομμύρια χρόνια, αφού εξαφανιστεί το ανθρώπινο είδος!

Ο ΟΠΑΠ σύντομα θα γεμίσει την Ελλάδα κουλοχέρηδες

Συντονιστές: Airetikos, Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:
Ελλάδα

Ο ΟΠΑΠ σύντομα θα γεμίσει την Ελλάδα κουλοχέρηδες

Δημοσίευση από Agrafos »


Tην παράκαμψη των παραδοσιακών του εταίρων επιχειρεί σύμφωνα με πληροφορίες ο ΟΠΑΠ ο οποίος κινείται προς την κατεύθυνση δημιουργίας ιδιόκτητου δικτύου σε όλη την Ελλάδα όπου θα εγκαταστήσει τα περίφημα VLTs γνωστά και ως ηλεκτρονικούς κουλοχέρηδες. Ειδικότερα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσω του δικτύου μεσιτών Aspis Real Estate o ΟΠΑΠ αναζητά περί τα 650 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα εκ των οποίων τα 350 στο Λεκανοπέδιο.

Τα καταστήματα είναι διαφορετικών μεγεθών αλλά τουλάχιστον 80 τετραγωνικών και ο ΟΠΑΠ έχει ως στόχο να εγκαταστήσει σε αυτά δικό του προσωπικό που θα τα λειτουργεί ώστε να ελέγχει πλήρως το δίκτυο και να μην καταβάλλει προμήθειες. Ουσιαστικά δημιουργεί ένα νέο δίκτυο το οποίο ουδείς γνωρίζει αν στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο διάθεσης και των άλλων τυχερών παιγνιδιών προκειμένου να μειώσει το κόστος του.

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με όσα προβλέπονται από την παραχώρηση της 10ετούς άδειας, ο ΟΠΑΠ υποχρεώνεται μέσα στους επόμενους περίπου 16 μήνες να έχει εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία 16.500 VLTs που θα διαχειρίζεται. Ο ελάχιστος καθαρός χώρος για κάθε μηχανή VLTs είναι τρία τετραγωνικά που σημαίνει ότι για τους 16.500 ηλεκτρονικούς κουλοχέρηδες ο ΟΠΑΠ χρειάζεται καθαρό χώρο 49.500 τετραγωνικά σε όλη την Ελλάδα ενώ με τους βοηθητικούς χώρους και τα υπόλοιπα που απαιτούνται ώστε να πάρει ένα κατάστημα άδεια λειτουργίας η συνολική επιφάνεια που θα απαιτηθεί θα υπερβεί τα 70.000 τετραγωνικά στη χειρότερη περίπτωση. Τα καταστήματα τις καθημερινές θα μπορούν να είναι ανοικτά από τις 9 το πρωί έως τις 2 τη νύχτα και τις Παρασκευές και τα Σάββατα έως τις 4 το πρωί ενώ δεν επιτρέπεται εντός των καταστημάτων να έχουν εγκατασταθεί ATM.
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Κοινωνία”