• Το Γνωρίζατε;
  • Το μανταρίνι ήταν άγνωστο στην Ελλάδα πριν από την Επανάσταση του '21. Το έφερε στη χώρα μας ο ρώσος ναύαρχος Χέυδεν, που συμμετείχε στη Ναυμαχία του Ναβαρίνου.

Όλοι μαζί κατά των τζιχαντιστών

Συντονιστές: Arxontas, Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:
Ελλάδα

Όλοι μαζί κατά των τζιχαντιστών

Δημοσίευση από Agrafos »


Επιτέλους φαίνεται ότι ξύπνησαν οι ηγέτες των μεγάλων δυνάμεων και θα αναλάβουν δράση κατά των τζιχαντιστών. Για αυτό το λόγο έγινε και αντίστοιχη διάσκεψη.

Ανάμεσα στους εκπροσώπους των 26 και πλέον χωρών που συμμετείχαν ήταν και ο Αμερικανός υπουργός εξωτερικών Τζον Κέρι και ο Ρώσος ομόλογός του Σεργκέι Λαβρόφ, απουσίαζε όμως το Ιράν παρά τις έντονες προσπάθειες της Γαλλίας, η οποία θεωρεί τη χώρα αυτή βασικό παράγοντα για την επιτυχία της επιχείρησης.

Κατά τη διάρκεια μάλιστα της διάσκεψης έγινε γνωστή η επίσημη άρνηση του Ιράν για συνεργασία με τις ΗΠΑ στην εν λόγω επιχείρηση, με την Τεχεράνη να αποκλείει βομβαρδισμό του «Χαλιφάτου» στο συριακό έδαφος.

Το θέμα της Συρίας προβληματίζει ιδιαίτερα και τη Γαλλία, η οποία είναι ιδιαίτερα προσεκτική και ζητά να τεθεί μια νομική βάση σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο πριν από την όποια επέμβαση. Ο Φρανσουά Ολάντ ενθάρρυνε παράλληλα την στήριξη των δημοκρατικών δυνάμεων της αντιπολίτευσης στη Συρία.
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Διεθνή”