• Το Γνωρίζατε;
  • Ο ισπανοαμερικανικός πόλεμος, το 1896, ήταν ο πρώτος που καταγράφηκε κινηματογραφικά. Παράλληλα, ήταν κι ο πρώτος που η εικόνα του έλεγε ψέματα, αφού το κινηματογραφικό συνεργείο γύρισε τις σκηνές της μάχης σ' ένα στούντιο στο Νιου Τζέρσι των Η.Π.Α.

  • Τελευταία νέα

Ξεπέρασε τα 1.000.000 αυτοκίνητα η παραγωγή της SKODA στην Κίνα


Η SKODA Auto ισχυροποιεί την δυναμική και επιτυχημένη εμπορική παρουσία της στην αναπτυσσόμενη αγορά της Κίνας. Από τη στιγμή που η SKODA κατέφθασε στην κινεζική αγορά -πριν 6 χρόνια, περισσότερα από 1.000.000 μοντέλα της έχουν περάσει από τις γραμμές παραγωγής του εργοστασίου Shanghai Volkswagen (SVW). Από τα 10.000.000 αυτοκίνητα που έχουν παραχθεί από το 1983, το 10% της παραγωγής αντιστοιχεί σε μοντέλα της SKODA.

Προβλέποντας την δυναμική της κινεζικής αγοράς, στο άμεσο μέλλον, η εταιρεία έχει θέσει ως στόχο να αυξήσει περαιτέρω τις πωλήσεις της στην Κίνα. Γι τον σκοπό αυτό, θα διπλασιάσει την γκάμα των μοντέλων που κατασκευάζει εκεί και θα αυξήσει την παραγωγική της ικανότητα.

“Τα αυτοκίνητά μας καταφθάνουν στην Κίνα”, δηλώνει ο CEO της SKODA, Dr. h.c. Winfried Vahland. “Ξεπεράσαμε ήδη τα 1.000.000 αυτοκίνητα, διαθέτοντας στην κινεζική αγορά μονάχα 3 από τα μοντέλα μας! Με τη επέκταση της προϊοντικής μας γκάμας και την αύξηση της παραγωγικής μας ικανότητας, θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε σταθερά στην Κίνα τα προσεχή χρόνια.

Το νέο εργοστάσιο στο Ningbo της Νότιας Κίνας, ξεκίνησε την παραγωγή του στο τέλος Οκτώβριου και το πρώτο μοντέλο που πέρασε από την γραμμή παραγωγής ήταν το SKODA Superb.

Αυτή τη στιγμή, η εταιρεία παράγει 5 από τα μοντέλα της σε συνεργασία με την Shanghai Volkswagen. Εκτός από το Superb που κατασκευάζεται στο Ningbo, τα SKODA Fabia, Rapid, Octavia και Yeti ανήκουν στην παραγωγική δυναμικότητα των εργοστασίων στο Anting και στο Yizheng. Το 2014 θα ξεκινήσουν να κατασκευάζονται στην Κίνα τα Rapid Spaceback καθώς και η νέα SKODA Octavia.

Από το 2010, η Κίνα αποτελεί την η πιο ισχυρή αυτόνομη αγορά της SKODA. Το 2012, η μάρκα πέτυχε πωλήσεις ρεκόρ στην χώρα, που έφθασαν τα 235.700 αυτοκίνητα. Μέχρι στιγμής -το 2013- η SKODA έχει προσελκύσει 199.200 κινέζους πελάτες (Ιανουάριος - Οκτώβριος 2013), ένας αριθμός που ισοδυναμεί με το ένα τέταρτο των παγκόσμιων πωλήσεων της SKODA.

Προβολές: 577  •  Σχόλια: 0  •  Γράψτε σχόλια [ Πίσω ]


  • Άρθρα

Δημοσίευση Δίαιτα: Τα έξι λάθη που δεν πρέπει να κάνετε για να χάσετε κιλά


Οι διάφορες δίαιτες εστιάζουν συνήθως στον περιορισμό των θερμίδων και την αποφυγή συγκεκριμένων τροφών που δεν βοηθούν στο να χάσουμε κιλά και βάρος. Πολλές φορές όμως οι δίαιτες ξεχνούν να σημειώνουν ορισμένα πράγματα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιβράδυνση ή επιτάχυνση του μεταβολισμού μας. Ιδού τα συνηθήστερα λάθη που δεν πρέπει να κάνετε αν θέλετε να χάσετε κιλά.

Δεν τρώτε αρκετά γαλακτοκομικά
Οι μύες είναι απαραίτητοι για τη διατήρησ ...

Προβολές: 16161  •  Σχόλια: 0  •  Γράψτε σχόλια [ Διαβάστε τα όλα ]

Δημοσίευση Δίαιτα της NASA: Χάστε μέχρι 10 κιλά σε 2 εβδομάδες!


Η δίαιτα της NASA είναι ουσιαστικά μια χημική δίαιτα. Λέγεται έτσι γιατί δίνει απώλεια βάρους μεγαλύτερη των 4 κιλών κάθε βδομάδα. Ουσιαστικά με τη δίαιτα αυτή χάνεις κιλά, γιατί υποβάλλεις τον οργανισμό σου σε χημικά σοκ. Εκεί που είχες συνηθίσει τα τηγανητά και τα ροφήματα με πολλές θερμίδες, τα χάνεις και έτσι επέρχεται το σοκ, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι καύσεις, να επιταχύνεται ο μεταβολισμός και τέλος η απώλεια κιλών.

Αν ακολουθήσετε ...

Προβολές: 13440  •  Σχόλια: 0  •  Γράψτε σχόλια [ Διαβάστε τα όλα ]

Δημοσίευση Οι δέκα τροφές για μείωση βάρους και καύση λίπους


Μήλα
Τα μήλα είναι από τα πιο υγιεινά φρούτα και μάλιστα που πρέπει να τρώτε καθημερινά. Κι αυτό γιατί κάθε μήλο περιέχει 5 γραμμάρια ινών, αλλά και πηκτίνη η οποία είναι ένα φυσικό στοιχείο καύσης λίπους. Τα μήλα δεν έχουν πολύ ζάχαρη ή θερμίδες, γεγονός που τα καθιστά ιδανικό σνακ για ισορροπημένη διατροφή για καύσεις και απώλεια βάρους.

Γιαούρτι
Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, το γιαούρτι είναι το τέλειο σνακ για οποιαδήπο ...

Προβολές: 12686  •  Σχόλια: 0  •  Γράψτε σχόλια [ Διαβάστε τα όλα ]

Δημοσίευση Συμφωνία αμέσως αλλιώς... GAME OVER


Τον κώδωνα του κινδύνου στη νέα κυβέρνηση κρούει το Γραφείο της Βουλής για την παρακολούθηση της εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, καλώντας την να λάβει τις αποφάσεις της «το ταχύτερο δυνατό».

«Οι αποφάσεις της νέας κυβέρνησης πρέπει να ληφθούν ταχύτατα προκειμένου να αναστραφεί το κλίμα που προκάλεσε η προκήρυξη εκλογών, η μη επίτευξη συμφωνίας με την Τρόικα και η απόπειρα της κυβέρνησης της ΝΔ/ΠΑΣΟΚ να προσφύγει στις αγορές τον Οκτώβρι ...

Προβολές: 18285  •  Σχόλια: 0  •  Γράψτε σχόλια [ Διαβάστε τα όλα ]

Δημοσίευση Ριψοκίνδυνη στρατηγική στην τελική ευθεία προς τις κάλπες


Πυκνή, πλήρης γεγονότων, η μικρή προεκλογική περίοδος εισέρχεται στην τελική της φάση, όπως ακριβώς ξεκίνησε: με την οικονομία στο κέντρο της αντιπαράθεσης των κομμάτων σε ένα περιβάλλον φόβων και ανησυχιών για την επόμενη μέρα. Οι ψηφοφόροι βομβαρδίζονται από την αρχή της προεκλογικής περιόδου από δυσμενείς ειδήσεις, πληροφορίες και φήμες για την εξέλιξη της οικονομίας, για τους κινδύνους και τις απειλές που την καταδιώκουν, για τις καταθέσ ...

Προβολές: 15321  •  Σχόλια: 0  •  Γράψτε σχόλια [ Διαβάστε τα όλα ]


  • Καθολικές Ανακοινώσεις

Δημοσίευση κάντο γνωστό!!!


Μια νέα ενότητα προστέθηκε στην Αρχική σελίδα και την αρχική σελίδα του Forum. Ο τίτλος της "Αυτό το ήξερες;" βοηθείστε όλοι να την εμπλουτίσουμε με εγκυκλοπαιδικές γνώσεις που δεν είναι γνωστές στον πολύ κόσμο.

Αν η καταχώρηση που θα κάνετε είναι σύν ...

Προβολές: 9170  •  Σχόλια: 0  •  Δημιουργία απάντησης [ Διαβάστε τα όλα ]


  • Ποιος είναι online;
  • Συνολικά υπάρχουν 12 μέλη σε σύνδεση: 0 εγγεγραμμένα, 0 με απόκρυψη και 12 επισκέπτες (με βάση τα μέλη που ήταν ενεργά τα τελευταία 5 λεπτά)
    Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 541 την Τετ 27 Νοέμ 2024, 21:40





  • Ρολόι

  • Έναρξη Ιστοσελίδας
  • Online από: Σάβ. 27 Ιουν. 2009 για 16 Χρόνια 1 Μήνα και 30 Ημέρες


  • Αναζήτηση

  • Κορυφαίος Συντάκτης

  • Νεότερα μέλη

  •  Η Ομάδα μας

  •  Γενέθλια
  • Κανένα μέλος δεν έχει γενέθλια σήμερα
    Τις επόμενες 10 ημέρες
    ni kos (50)
    loykas (39)
    MrG0ld (35)
    maria_nazou (36)

  • Στυλ Ιστοσελίδας


  • Ο Σύνδεσμος μας
  • Μη διστάσετε να συνδεθείτε με www.pontiki.gr . Χρησιμοποιήστε το ακόλουθο HTML:

    HTML:


    BBCode:


  • Ποιος ήταν εδώ;
  • Συνολικά υπήρχαν 444 χρήστες συνδεμένοιLFWWH_STATS_SEPARATOR 0 εγγεγραμμένοι, 1 με απόκρυψη, 3 bots και 440 επισκέπτες (με βάση τους ενεργούς χρήστες τις τελευταίες 24 ώρες)
    Περισσότεροι χρήστες σε σύνδεση 4518 μεταξύ Παρ. 22 Αύγ. 2025 και Σάβ. 23 Αύγ. 2025


  • Όνομα μέλους:


    Κωδικός:


    Θυμήσου με

    Εγγραφή!


  • Ημερολόγιο
  • Αυγ. 2025
    Κυ Δε Τρ Τε Πε Πα Σα
    1 2
    3 4 5 6 7 8 9
    10 11 12 13 14 15 16
    17 18 19 20 21 22 23
    24 25 26 27 28 29 30
    31

  • Φίλοι
  • Συνδεμένοι
    Χωρίς φίλους Συνδεμένους

    Αποσυνδεμένοι
    Χωρίς φίλους Αποσυνδεμένους

  • Η ομάδα

  • Τυχαίο Μέλος

  • Σύνδεση:Τρί 14 Ιούλ 2009, 11:56
    Αναρτήσεις:0

  • Δημοσκόπιση
  • Σας αρέσει η ιστοσελίδα μας;

    Είναι Πολύ καλή

    87%
    Είναι Καλή

    7%
    Είναι Μέτρια

    7%
    Ειναι Κακή

    Δεν υπάρχουν ψήφοι
    Είναι Χάλια

    Δεν υπάρχουν ψήφοι

    Σύνολο ψήφων : 15

    Προβολή θέματος


  • Στατιστικά
  • Σύνολα
    Συνολικές δημοσιεύσεις 7031
    Σύνολο θεμάτων 6813
    Σύνολο Ανακοινώσεων: 1
    Σύνολο Σημειώσεων: 33
    Σύνολο Συνημμένα: 3

    Θέματα ανά ημέρα: 1
    Δημοσιεύσεις ανά ημέρα: 1
    Χρήστες ανά ημέρα: 0
    Θέματα ανά χρήστη: 6
    Δημοσιεύσεις ανά χρήστη: 7
    Δημοσιεύσεις ανά θέμα: 1

    Σύνολο μελών 1075
    Το νεότερο μέλος μας EYTYXIA

  • Τελευταία bots
  • Semrush [Bot]
    Τρί 26 Αύγ 2025, 09:33