• Το Γνωρίζατε;
  • Ο Έλβις Πρίσλεϊ, στην προσπάθειά του να δείξει πολιτικοποιημένος, συναντήθηκε με τον πρόεδρο Νίξον στις 21 Δεκεμβρίου του 1970. Ο Πρίσλεϊ, αφού αγκάλιασε τον πρόεδρο, του χάρισε ένα όπλο, λέγοντάς του πως τα τελευταία 10 χρόνια μελετάει την κουλτούρα των ναρκωτικών. Τότε, ο Νίξον του πρόσφερε το σήμα της Δίωξης Ναρκωτικών!

Ρύθμιση για τους ανέργους που συμμετέχουν στην απογραφή

Συντονιστές: Airetikos, Agrafos

Arxontas
Συντονιστής
Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 932
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 03:06

Ρύθμιση για τους ανέργους που συμμετέχουν στην απογραφή

Δημοσίευση από Arxontas »



Σε ειδική ρύθμιση ώστε να μην περικοπεί το επίδομα ανεργίας και να μην ακυρωθεί η κάρτα ανεργίας οσων εγγεγραμμένων ανέργων συμμετέχουν στο πρόγραμμα της απογραφής προέβη η ΕΛΣΤΑΤ μετά από επικοινωνία του Αναπληρωτή Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γ. Κουτρουμάνη, με τον Πρόεδρο της Αρχής, κ. Ανδρέα Γεωργίου.

Οι άνεργοι που συμμετείχαν στο πρόγραμμα της απογραφής αντιμετώπιζαν τον κίνδυνο να χάσουν την κάρτα ανεργίας εξαιτίας της πρόσληψης και να πρέπει να εκδώσουν άλλη με νέα εγγραφή μετά την ολοκλήρωση του έργου.

Επιστροφή στο “Κοινωνία”