• Το Γνωρίζατε;
  • Κατά τον Μεσαίωνα, τα ζώα δικάζονταν ακόμη και με την ποινή του θανάτου. Το 1386, ένα γουρούνι καταδικάστηκε σε απαγχονισμό και αφού νωρίτερα του είχαν κόψει τα πόδια, με το αιτιολογικό της δολοφονίας ενός κοριτσιού. Πριν από την εκτέλεση, είχαν ντύσει το γουρούνι με τα ρούχα του θύματος.

Ντ. Μπακογιάννη: Ζητεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας

Συντονιστής: Agrafos

Argosxolos
Συντάκτης
Συντάκτης
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 698
Εγγραφή: Τρί 07 Ιουν 2011, 12:54

Ντ. Μπακογιάννη: Ζητεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας

Δημοσίευση από Argosxolos »


Τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας, η οποία θα εφαρμόσει πλήρως την απόφαση της 27ης Οκτωβρίου και θα οδηγήσει τη χώρα αμέσως μετά την εφαρμογή της απόφασης αυτής σε άμεσες εκλογές, ζήτησε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, μετά τις εξελίξεις που πυροδότησε η απόφαση του πρωθυπουργού για δημοψήφισμα.

Σε δήλωσή της προς τους δημοσιογράφους, έξω από τη Βουλή, η κ. Μπακογιάννη είπε:

«Σήμερα πρέπει να γίνει εθνικής ενότητας η οποία θα εφαρμόσει πλήρως την απόφαση της 27ης Οκτωβρίου και θα οδηγήσει τη χώρα αμέσως μετά την εφαρμογή της απόφασης αυτής σε άμεσες εκλογές.

» Είναι απολύτως αναγκαίο να συνειδητοποιήσουμε ότι οι ευθύνες όλων είναι πάρα πολύ μεγάλες. Ποτέ η πατρίδα μας δεν βρέθηκε τόσο κοντά στην άτακτη χρεοκοπία. Οφείλουμε στους Έλληνες, στις Ελληνίδες και κυρίως στις επόμενες γενιές να βάλουμε το συμφέρον της χώρας πάνω από το οποιοδήποτε προσωπικό ή κομματικό συμφέρον ».

Επιστροφή στο “Πολιτική”