• Το Γνωρίζατε;
  • Κατά τον Μεσαίωνα, τα ζώα δικάζονταν ακόμη και με την ποινή του θανάτου. Το 1386, ένα γουρούνι καταδικάστηκε σε απαγχονισμό και αφού νωρίτερα του είχαν κόψει τα πόδια, με το αιτιολογικό της δολοφονίας ενός κοριτσιού. Πριν από την εκτέλεση, είχαν ντύσει το γουρούνι με τα ρούχα του θύματος.

Χρωστάμε ακόμη και το αίμα μας

Συντονιστής: Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:
Ελλάδα

Χρωστάμε ακόμη και το αίμα μας

Δημοσίευση από Agrafos »


Φέσι 4 εκατομμυρίων ευρώ έχουμε βάλει στον Ελβετικό Ερυθρό Σταυρό για εισαγωγή αίματος. Μάλιστα το χρέος είναι τόσο μεγάλο που κινδυνεύει ακόμη και η επιβίωση του Ελβετικού Ερυθρού Σταυρού !

Κατόπιν τούτου ο Ελβετικό Ε.Σ. θα μειώσει στο μισό την ποσότητα αίματος, αλλά όχι άμεσα (πάλι καλά), αλλά μέχρι το 2020.

Υπεύθυνοι του υπουργείου Υγείας είπαν ότι στο μεταξύ θα βρεθεί τρόπος να ενθαρρυνθεί η εθελοντική αιμοδοσία στην Ελλάδα.
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Οικονομία”