• Το Γνωρίζατε;
  • Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Αϊόβα που έγινε το 1969, το άγχος των γονέων κατά τη διάρκεια της σύλληψης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στον καθορισμό του φύλου του παιδιού. Το παιδί παίρνει τα φύλο του γονέα με το λιγότερο άγχος.

Goldman: έρχεται νέα πτώση για το αμερικανικό δολάριο

Συντονιστές: Arxontas, Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:
Ελλάδα

Goldman: έρχεται νέα πτώση για το αμερικανικό δολάριο

Δημοσίευση από Agrafos »


Νέα πτώση για το δολάριο βλέπει η Goldman Sachs η οποία πρόσφατα είχε αναθεωρήσει τις αρνητικές της προβλέψεις και είχε γίνει πιο θετική για την πορεία του αμερικανικού νομίσματος.

Όχι πλέον, όμως, καθώς η τελευταία πρόβλεψη κάνει λόγο για αποδυνάμωση του δολαρίου με στόχο το 1,45 στο διάστημα των επόμενων τριών μηνών.Η πτώση θα συνεχιστεί και στους επόμενους έξι μήνες, προβλέπει η Goldman, τοποθετώντας το στόχο στο 1,50 για το δολάριο έναντι του ευρώ ενώ σε δώδεκα μήνες από σήμερα η ισοτιμία θα έχει διαμορφωθεί στο 1,55 σύμφωνα με την Goldman.
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Διεθνή”