Η κρίση στην αγορά κατοικίας των ΗΠΑ αποκαλύπτεται τρομακτική όταν μελετά κανείς τα στατιστικά στοιχεία. Περισσότερο από 5 χρόνια από την κορύφωση των τιμών και το σπάσιμο της φούσκας και παρά τα όσα μέτρα τρισεκατομμυρίων έχουν ληφθεί το 13% των συνολικών σπιτιών στις ΗΠΑ παραμένουν άδεια.
Μόνο στην πολιτεία της Νεβάδας υπάρχουν 170.000 κενά σπίτια, τα οποία ούτε πουλήθηκαν ούτε νοικιάστηκαν αλλά υπάρχουν ως .. απόθεμα.
Στη Φλόριντα, το 26% όλων των σπιτιών είναι κενά.
-
- Το Γνωρίζατε;
-
- Κατά τον Μεσαίωνα, τα ζώα δικάζονταν ακόμη και με την ποινή του θανάτου. Το 1386, ένα γουρούνι καταδικάστηκε σε απαγχονισμό και αφού νωρίτερα του είχαν κόψει τα πόδια, με το αιτιολογικό της δολοφονίας ενός κοριτσιού. Πριν από την εκτέλεση, είχαν ντύσει το γουρούνι με τα ρούχα του θύματος.
Το 13% του συνόλου των σπιτιών στις ΗΠΑ είναι κενά ...
Συντονιστές: Arxontas, Agrafos
- Agrafos
- Γενικός Συντονιστής
- Δημοσιεύσεις: 2932
- Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
- Τοποθεσία: Αθήνα
- Γένος:
- Επικοινωνία:
Το 13% του συνόλου των σπιτιών στις ΗΠΑ είναι κενά ...
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!