• Το Γνωρίζατε;
  • Ο βασιλιάς των Βουλγάρων Κρούμος έκοψε το κεφάλι του βυζαντινού αυτοκράτορα Νικηφόρου Α', όταν τον συνέλαβε αιχμάλωτο μετά τη νίκη του στη Μάχη της Πλίσκα το 811, το λάξευσε σε κύπελλο, το επαργύρωσε και το χρησιμοποιούσε για να γιορτάζει τους θριάμβους του.

Αύγουστος 2009

Απάντηση
vero
Συντάκτης
Συντάκτης
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 297
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 03:06
Τοποθεσία: KRHTH - IERAPETRA
Επικοινωνία:

Αύγουστος 2009

Δημοσίευση από vero »


Αύγουστος 2009

Μήνας δυσκολιών, εμποδίων αλλά και αποκαλύψεων φαίνεται να είναι ο φετινός Αύγουστος για τη χώρα μας. Το πρώτο δεκαήμερο φαίνεται πως θα... έχουμε αρκετές εξελίξεις και γεγονότα στο παγκόσμιο στερέωμα, που θα μας κάνουν να ανησυχήσουμε ακόμα περισσότερο για το μέλλον καθώς φαίνεται πως θα αποσταθεροποιείτε ότι μέχρι τώρα θεωρούσαμε πάγιο και σταθερή αξία.
Η Έκλειψη της Σελήνης στις 6/8 στο ζώδιο του Υδροχόου προβλέπεται να προκαλέσει προβλήματα, αντιπαραθέσεις και συναισθηματικό μπλέξιμο κυρίως στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο), ενώ θα επηρεάσει αρνητικά το τομέα της παραγωγής δημιουργώντας λάθη και ασυνεννοησία, τη διακίνηση αγαθών και παροχή υπηρεσιών, σε υπολογιστικά συστήματα και σύγχρονες τεχνολογίες.
Τα σεισμικά φαινόμενα φαίνεται να μας ανησυχούν το τελευταίο δεκαήμερο όπως και οι ακραίες καιρικές συνθήκες σε ΗΠΑ και Ανατολική Ασία και Κεντρική Ευρώπη.
Το δεύτερο δεκαήμερο δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα σε Ναυτιλιακές επιχειρήσεις, η πιθανότητα ενός Ναυαγίου.
Στο πέρασμα και αυτού του μήνα οι παρακρατικές δυνάμεις ενισχύονται όπως επίσης το εμπόριο ναρκωτικών, το εμπόριο οργάνων σώματος και άλλες παράνομες δραστηριότητες στον πλανήτη ενώ η νέα μορφή γρίπης θα πονοκεφαλιάσει ακόμα περισσότερο επιστήμονες αλλά και Κράτη.
Κοιτάζοντας πέρα από την Ελλάδα, ας περιμένουμε εντάσεις στην ευαίσθητη περιοχή της Μέσης Ανατολής, καιρικές ακρότητες στην Ήπειρο της Αμερικής όπως και στη Βόρεια Ευρώπη.
Η πορεία του Ήλιου στο Μεταβλητό και Γήινο ζώδιο της Παρθένου, μετά τις 22 του μήνα, θα ευνοήσει τις καλλιέργειες, τη Δημόσια Υγεία, τα Σώματα Ασφαλείας, την εργατική τάξη καθώς και το Λογιστικό και Δημοσιονομικό σύστημα. Μία καλή περίοδος για όσους ανήκουν στα ζώδια του Ταύρου, Καρκίνου, Παρθένου, Σκορπιού και Αιγόκερου, που φαίνεται πως θα μπορέσουν να επιτύχουν τους στόχους τους.
Το τελευταίο δεκαήμερο στρέφει το ενδιαφέρον μας στις καθημερινές μας υποχρεώσεις και στην εργασία και θέλοντας να μας υπενθυμίσει ότι σε τούτο εδώ τον κόσμο, πρέπει ο καθένας μας να αναλύσει τις καταστάσεις και τις ανάγκες, ώστε στο τέλος να προσφέρει με το δικό του τρόπο έργο.
…Εύχομαι σε όλους σας να ξεκουραστείτε στις διακοπές σας και να επιστρέψετε ανανεωμένοι και με σχέδια τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. :P
vero
Συντάκτης
Συντάκτης
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 297
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 03:06
Τοποθεσία: KRHTH - IERAPETRA
Επικοινωνία:

Σεπτέμβριος 2009

Δημοσίευση από vero »


Σεπτέμβριος 2009

Η επιστροφή στην καθημερινότητα δείχνει να προβληματίζει αρκετούς και να είναι δύσκολη η προσαρμογή τις πρώτες ημέρες ενώ ο μήνας δεν φέρνει ελπίδες και σχέδια κυρίως σε Δίδυμους, Τοξότες και Ιχθείς. Συνεχίζοντας τη διέλευσή του ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου μέχρι και τις 22/9ου στρέφει το ενδιαφέρον σας στη βελτίωση της καθημερινότητας και στη διεκπεραίωση κάθε σας υποχρέωσης. Ο ρεαλισμός, η αναλυτικότητα και η φιλοσόφηση των πραγμάτων θα σας δώσουν την υπομονή και την κατανόηση που χρειάζεται για ν’ αντεπεξέλθετε με επάρκεια τόσο το πρώτο όσο και το δεύτερο δεκαήμερο. Περιορίστε τα έξοδα. Άλλωστε δεν περάσατε και άσχημα το Καλοκαίρι. Καιρός λοιπόν για λίγη οικονομία μέχρις ότου η δουλειά σας να ξαναβρεί το ρυθμό της στο δύσκολο αυτό Φθινόπωρο. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή 7 με 29 Σεπτέμβρη φέρνει διάφορα εμπόδια σε επικοινωνιακό επίπεδο και κυρίως σε συνεννόηση Κριών, Παρθένων, Ζυγών και Ιχθύων. Προβλήματα με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή θα παρατηρηθούν επίσης στις συναλλαγές, τις εμπορικές διαπραγματεύσεις αλλά και σε διάφορα σωματεία, ομοσπονδίες και συνδικάτα. Η Αφροδίτη στο Ζώδιο του Λέοντα μέχρι και τις 20 του μήνα αυξάνει τον ερωτισμό, ενισχύει τις αισθηματικές σχέσεις και εμπνέει τους καλλιτέχνες στις νέες δημιουργίες που ετοιμάζουν για αυτό το Χειμώνα. Αρνητική θ’ αποδειχθεί η πορεία του Άρη στον Καρκίνο διαταράσσοντας τις οικογενειακές σχέσεις των Ζωδίων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).Μην αφήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα όπως π.χ. θυμό, λύπη, μίσος, ζήλια, κ.λπ.. να σας ελέγξουν μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο. Αυτό θα προκαλέσει περισσότερες δυσκολίες όταν θα θελήσετε να χειρισθείτε κάποιες υποθέσεις σας. Αναζητήστε θετικούς τρόπους προκειμένου να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια σας ώστε ν’ αποφύγετε τις εκρηκτικές και επιθετικές καταστάσεις. Με οποιονδήποτε τρόπο ενδείκνυται να ξεκινήσετε κάποια φυσική δραστηριότητα όπως π.χ. πεζοπορία, γυμναστική ή σπορ. Έτσι θα μπορέσετε να κοιμάστε περισσότερο ήρεμοι και χαλαροί. Μετά τις 22 που ο Ήλιος θα είναι στο Ζυγό σας δίνεται η δυνατότητα να επανεξετάσετε τις προσωπικές σας σχέσεις, να αναπτυχθούν νέες που θα βασίζονται σε υγιείς βάσεις και θα σας κάνει περισσότερο συνεργάσιμους κυρίως όμως Κριούς και Ζυγούς. :P
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αστρολογία & Ζώδια”