• Το Γνωρίζατε;
  • Η κάρτα του διάσημου γκάνγκστερ Αλ Καπόνε έγραφε πως είναι πωλητής επίπλων.

ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ !!!!!!!!!!!!!!

Απάντηση
astraki
Συντονιστής
Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 14
Εγγραφή: Τρί 14 Ιούλ 2009, 14:19

ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ !!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση από astraki »


Υπάρχει μία μεγάλη αντίθεση ανάμεσα σε αυτό που νομίζει η γυναίκα ότι θέλει ο άντρας και σε αυτό που πραγματικά θέλει ο άντρας.

Αυτό που οι γυναίκες νομίζουν ότι θέλουν οι άντρες από αυτές τις κάνουν να αγανακτούν ή να εκνευρίζονται μαζί τους και να νιώθουν ότι δεν μπορούν να αναπτύξουν μία όμορφη και ζεστή σχέση. Λίγο πολύ και οι άντρες νιώθουν το ίδιο για όσα νομίζουν ότι θέλουν οι γυναίκες.

Παρακάτω θα ανακαλύψετε τι πραγματικά θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες για να χτιστεί μία υγιή σχέση. Επίσης, συμβουλές για γυναίκες για να δώσουν στους άντρες όσα θέλουν, να ελκύσουν τον άντρα που θέλουν αλλά και να δημιουργήσουν μία όμορφη σχέση.


1. Οι άντρες θέλουν τιμιότητα, και ειλικρινή επικοινωνία.

Η ειλικρινή επικοινωνία είναι θέμα υψίστης σημασίας για τους άντρες. Θέλουν μία γυναίκα που κάνει ειλικρινείς ερωτήσεις και απαντάει με ειλικρίνεια. Θέλουν μία γυναίκα που να την εμπιστεύονται για να μπορέσουν να της δώσουν όσα θέλει. Θέλουν μία γυναίκα που να μπορεί να αντιληφθεί την αλήθεια και να την πει όπως είναι και με ευγένεια, μία γυναίκα με την οποία να επικοινωνούν χωρίς η τελευταία να ασκεί κριτική.

Οι γυναίκες, αντίθετα, νομίζουν ότι οι άντρες τις θέλουν επιφανειακές, να μην ζητούν ποτέ και να μην έχουν ανάγκες. Επίσης, νομίζουν ότι οι άντρες τις βρίσκουν απαιτητικές και υπερβολικά ευαίσθητες και ότι αυτό πρέπει να ξεπεραστεί. Τέλος, θεωρούν ότι δεν πρέπει να λένε τα πράγματα με το όνομα τους, αλλά με τρόπο που δεν θα τους φέρει σε αντιπαράθεση με τον άντρα.

Συμβουλή για τις γυναίκες

Μάθε να επικοινωνείς και να εκφράζεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου αποτελεσματικά.Δεν μπορείς να απαιτήσεις αν δεν ξεκαθαρίσεις τι θέλεις. Τέλος, η αλήθεια είναι πάντα ο καλύτερος οδηγός σε μία σχέση.



2. Οι άντρες θέλουν αυτάρκεις γυναίκες, με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Οι άντρες θέλουν μια γυναίκα που να μην τους επιλέγει από απογοήτευση αλλά από αίσθημα. Όλοι θέλουν τα άτομα με τα οποία θα μοιραστούν μαζί τη ζωή να έχουν μία ιδιαίτερη ταυτότητα. Οι άντρες θέλουν μια γυναίκα που να είναι ενεργή και ανεξάρτητη, να έχει τους φίλους και τα ενδιαφέροντα της. Παράλληλα όμως, καταφέρνει και διαθέτει αρκετό χρόνο για τον σύντροφό της. Κρατάει δηλαδή μία πολύ καλή ισορροπία στη ζωή .

Οι γυναίκες νομίζουν ότι οι άντρες θέλουν να τους έχουν ανάγκη και ότι οι άντρες δεν χρειάζονται ή δεν εκτιμούν τον χρόνο που περνάνε μαζί σαν ζευγάρι. Φοβούνται μάλιστα οι γυναίκες ότι αν τυχόν νιώσει ο άντρας ότι τις έχει ανάγκη απλά θα τις απορρίψει.

Συμβουλή για τις γυναίκες

Κάνε στη ζωή σου κάτι που θα ικανοποιήσει και εσένα και τον σύντροφό σου. Πάρε τη ζωή στα χέρια σου και κάνε κάτι που σε γεμίζει ως άτομο και θα σε ανταμείψει προσωπικά. Μία ικανοποιητική καριέρα, καλούς φίλους, διασκέδαση, γυμναστήριο. Δείξε την προσωπικότητά σου.


3. Οι άντρες θέλουν μία «ελεύθερη» σχέση

Οι άντρες δεν αντέχουν κάθε είδους έλεγχο. Δεν θέλουν να είναι αναγκασμένοι να διαβάζουν το μυαλό της γυναίκας ή να προσπαθούν να ερμηνεύσουν «σήματα» από την άλλη πλευρά. Δεν θέλουν να αναγκάζονται να προχωρούν περισσότερα βήματα σε μία σχέση από αυτά που οι ίδιοι είναι έτοιμοι να κάνουν, ούτε να αναλαμβάνουν πάντα την ευθύνη για ότι πάει λάθος κατά τη διάρκεια της σχέσης.

Οι γυναίκες νομίζουν ότι οι άντρες θέλουν λίγη ή καθόλου επικοινωνία, και ο μόνος τρόπος για να πραγματοποιήσουν όσα θέλουν είναι να πάρουν οι ίδιες τον «έλεγχο». Οι γυναίκες νομίζουν ότι οι άντρες χρειάζονται υπενθύμιση για το ότι η σχέση πρέπει να προχωρήσει. Και επειδή οι άντρες δείχνουν να μην το καταλαβαίνουν, οι γυναίκες καταφεύγουν στο να ασκούν συνεχώς κριτική.

Συμβουλή για τις γυναίκες

Οι άντρες δεν ανέχονται κάθε είδους έλεγχο. Μάθε να ζητάς χωρίς δισταγμό αυτό που εσύ θέλεις και έχεις ανάγκη χωρίς όμως να θίγεις τον εγωισμό του. Κάνε σαφές αυτό που θέλεις ώστε να το κατανοήσει και ο ίδιος. Φυσικά, πρώτα θα πρέπει να έχεις αξιολογήσει και τις δικές του δυνατότητες. Αν πέσεις έξω τότε θα νιώσει ότι τον ελέγχεις.


4. Οι άντρες θέλουν από τις γυναίκες δύναμη, προσωπική ευθύνη και σιγουριά.

Οι άντρες θέλουν μία σύντροφο που να έχει κουράγιο, δύναμη και τάσεις αυτοσαρκασμού. Θέλουν μία γυναίκα που μπορεί να ανακαλύψει δυναμικά η ίδια τη θέση της μέσα στη σχέση και να την κατακτήσει με την αξία της. Μία γυναίκα με φιλοδοξίες και υπευθυνότητα στις συναισθηματικές της επιλογές.

Οι γυναίκες νομίζουν ότι οι άντρες τις θέλουν για να περνάνε καλά την ώρα τους και όχι για να αναπτύξουν μία σοβαρή και μακροχρόνια σχέση. Νομίζουν ότι οι άντρες θέλουν να έχουν πλάι τους ένα μοντέλο και δεν λογαριάζουν τη συναισθηματική ωριμότητα, την ευγένεια την υποστήριξη ή την αγάπη.

Συμβουλή για τις γυναίκες

Οι άντρες θέλουν γυναίκες με συναισθηματική ωριμότητα. Ωριμότητα δεν σημαίνει έλλειψη συναισθημάτων. Σημαίνει να μπορείς να παίρνεις την ευθύνη για τις συναισθηματικές σου εμπειρίες και ανάγκες.


5. Οι άντρες θέλουν πίστη και αφοσίωση στη σχέση.

Η πίστη είναι απαραίτητο στοιχείο της σχέσης. Στην πραγματικότητα, οι άντρες θέλουν μία γυναίκα που να μην ξενοκοιτάζει και να δείχνει αφοσιωμένη στη σχέση. Αφοσίωση είναι κάτι περισσότερο από πίστη. Περιέχει και το στοιχείο της προθυμίας να κοπιάσει η γυναίκα για το καλό της σχέσης, όταν αυτή δεν βρίσκεται σε καλό σημείο.

Οι γυναίκες νομίζουν ότι οι άντρες ενδιαφέρονται μόνο για το σεξ, και ότι θα της αφήσουν για μία πιο ωραία ύπαρξη. Θεωρούν ότι οι άντρες δεν μπορούν να είναι πιστοί και έμπιστοι και ότι δεν μπορούν να προσπαθήσουν σε μία σχέση, ιδίως στα δύσκολα.

Συμβουλή για τις γυναίκες

Αν νομίζεις ότι όλοι οι άντρες απατούν θα πρέπει να έχεις το εξής στο μυαλό σου, ότι η απιστία είναι τόσο αρνητικό στοιχείο για τους άντρες όσο είναι και για τις γυναίκες. Αν η σχέση είναι καλή τότε η πιθανότητες να απιστήσει ο άντρας είναι τόσες όσες να απιστήσεις και εσύ!


6. Οι άντρες θέλουν γυναίκες που να ξέρουν πώς να τους μεταχειριστούν.

Πολλές γυναίκες μεταχειρίζονται τους άντρες με τρόπους που μειώνουν το «εγώ» τους, και κατά συνέπεια οι άντρες αισθάνονται ανεπαρκείς. Οι άντρες θα ήθελαν περισσότερο σεβασμό, περισσότερη εκτίμηση για όσα κάνουν σωστά και την αναγνώριση της αξίας τους για αγάπη και εκτίμηση.

Οι γυναίκες νομίζουν ότι οι άντρες δεν τις χρειάζονται, δεν υπολογίζουν τη γνώμη τους, την υποστήριξη και το σεβασμό τους. Επίσης, νομίζουν ότι οι άντρες δεν τις καταλαβαίνουν στα προσωπικά τους, γυναικείας φύσεως ζητήματα, και γι' αυτό συνεχώς ασκούν κριτική.

Συμβουλή για τις γυναίκες

Οι περισσότεροι άντρες θέλουν κατανόηση και εκτίμηση από τις γυναίκες. Με το να μάθεις να δείχνεις κατανόηση σε όσα σου λέει με ειλικρίνεια ο σύντροφός σου βάζεις τις βάσεις για μία αληθινά υγιή σχέση. Ο ίδιος θα ανταποκριθεί ανάλογα.






Υ.Σ.
Αν αναρωτιέσαι που βρίσκεται η κατηγορία των αντρών που θέλουν μόνο το σεξ, αναφέραμε μόνο όσα ζητάει ο άντρας σε μία σχέση. Και κανείς δεν αρνείται το γεγονός ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν ανάγκη από μία σχέση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις”