• Το Γνωρίζατε;
  • Τρεις στις εκατό γυναίκες πάσχουν σε κάποια περίοδο της ζωής τους από βουλιμία!

Παπανδρέου: Θα συγκρουστούμε με κάθε κατεστημένο

Δελτία Τύπου Πολιτικών σχετικά με την δραστηριότητα των πολιτικών μας.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οποιοσδήποτε πολιτικός ή εκπρόσωπος του, από υποψήφιος συνοικιακός σύμβουλος ως τον πρωθυπουργό μπορεί εδώ να δημοσιεύσει Δελτία Τύπου.
Απάντηση
lacta
Συντονιστής
Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 03:06
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Επικοινωνία:

Παπανδρέου: Θα συγκρουστούμε με κάθε κατεστημένο

Δημοσίευση από lacta »


"Στις 4 του Οκτώβρη, καμία ψήφος χαμένη, ζητάμε ψήφο εμπιστοσύνης, ψήφο αυτοδυναμίας στο ΠΑΣΟΚ. Είμαστε αποφασισμένοι να συγκρουστούμε με κάθε αντίληψη και κάθε κατεστημένο που κρατά τον τόπο μας πίσω" τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου σε ομιλία του στην Κοζάνη, ενώ "απαντώντας" σε σύνθημα των συγκεντρωμένων έκανε λόγο "για κατεστημένα που τρέμουν από μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ".
"Κάθε μέρα που περνά με αυτή την κυβέρνηση είναι άλλο ένα βήμα προς την απαξίωση του τόπου μας" επισήμανε ο κ. Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι "το κόστος ζωής, η ανεργία και οι χαμηλοί μισθοί προδιαγράφουν ένα δύσκολο χειμώνα".
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε το διακύβευμα που θέτει το Κίνημα για τις εκλογές λέγοντας πως "δεν συγκρούονται δύο κόμματα και δύο υποψήφιοι πρωθυπουργοί, αλλά δύο διαμετρικά αντίθετες πολιτικές αντιλήψεις" και αντιδιαστέλλοντας σε "εκείνους που βλέπουν την εξουσία ως λάφυρο και την νέμονται με τους λίγους" την αντίληψη του ΠΑΣΟΚ για το οποίο "η εξουσία είναι ευκαιρία για προσφορά στον τόπο και σε όλους τους Έλληνες".
Απάντηση

Επιστροφή στο “Δελτία Τύπου”