• Το Γνωρίζατε;
  • Η γνωστή συνοικία των Αθηνών ονομάστηκε «Κολωνάκι» από ένα κολωνάκι που ήταν χτισμένο εκεί για προληπτικούς λόγους, όπως συνηθιζόταν κατά την Τουρκοκρατία!

Ετος 2012

Απάντηση
...tesla...
Μέλος
Μέλος
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 14
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 04:23
Τοποθεσία: Αθηνα

Ετος 2012

Δημοσίευση από ...tesla... »


Εικόνα
Έτος 2012
Έτος 2012 είναι το έτος που πολλοί πιστεύουν, μέσα από πληροφορίες που υπάρχουν τους τελευταίους μήνες στο internet, ότι έρχεται η συντέλεια του κόσμου. Μην τρομάξετε, πολλά θα ακουστούν και πολλά θα ειπωθούν. Πιστεύω πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αλλά είναι αρκετά τα ζητήματα που πρέπει να προσέξουμε από δω και πέρα. Θα υπάρξουν σημαντικότατες αλλαγές και η γη μας εκπέμπει σήματα sos.
Έρευνα που υπήρξε από επιστήμονες τις NASA, που την προσυπογράφει ακαδημία επιστημών των ΗΠΑ, μιλάνε για ένα καθοριστικό γεγονός που θα συμβεί το 2012. Η έρευνα αυτή συγκεκριμένα μιλάει για μια φονική ηλιακή καταιγίδα που θα συμβεί το 2012. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του κόσμου που υπάρχει μια επίσημη ειδοποίηση από την NASA. Ειδικοί επιστήμονες της NASA αστροφυσικοί, μετεωρολόγοι και χημικοί, συνέταξαν μια επίσημη αναφορά προς την αμερικανική κυβέρνηση που προβλέπουν ότι αναμένετε ηλιακή καταιγίδα τέλος του 2011 ή του 2012 τέτοιας μεγάλης έντασης που συμβαίνει μόνο μια φορά στα χίλια χρόνια. Συγκεκριμένα η επίσημη αυτή αναφορά των επιστημόνων μιλάει για ένα αναμενόμενο τσουνάμι ακτινοβολίας από τον ήλιο και τονίζουν τα εξής: “οι κυβερνήσεις θα πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ, καθώς μπορεί να καταστούν αδύναμες στο να αντιμετωπίσουν τις εκτεταμένες καταστροφές υποδομών ζωτικής σημασίας, όπως είναι τα δίκτυα ενέργειας και τηλεπικοινωνιών, καθώς και το δίκτυο παροχής πόσιμου νερού και θα πρέπει να προετοιμασθούν για το ενδεχόμενο παράλυσης του τρόπου ζωής μας για μήνες”. Η αναφορά αυτή της NASA έχει προκαλέσει συναγερμό μόνο σε Αμερική Ρωσία Αγγλία Γαλλία Γερμανία και Ιαπωνία. Η αναφορά αυτή της NASA συμπίπτει και με την πρόβλεψη του διάσημου Αμερικανοϊάπωνα φυσικού Michio Κακού που σε πρόσφατη συνέντευξη του λέει ότι: “Οι περισσότεροι επιστήμονες πιστεύαμε ότι αυτός ο ηλιακός κύκλος θα ήταν ήρεμος και θα μας επηρέαζε στο ελάχιστο. Όμως έχουμε κάνει όλοι λάθος. Από παρατηρήσεις του ηλίου, τις οποίες κάναμε μέσω ειδικών δορυφόρων που στείλαμε πρόσφατα στο διάστημα και από ηλεκτρονικά υπολογιστικά μοντέλα, έχουμε βγάλει το συμπέρασμα ότι η ολοκλήρωση του παρόντος ηλιακού κύκλου, που θα γίνει το 2012, θα προκαλέσει πολύ πιο καταστροφικά φαινόμενα από ότι πιστεύαμε πριν”. Δυστυχώς οι έρευνες της NASA και ο φυσικός Michio Κακού δεν αφήνουν ελπίδες μήπως όλα αυτά είναι καταστροφικά σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Ο διάσημος αυτός φυσικός μάλιστα στο τέλος της συνέντευξης του λέει ότι: ’τα στοιχεία που έχουμε αυτήν την στιγμή είναι πολύ σοβαρά και έτσι θα πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο που μπορεί να προκύψει από την ισχυρή ηλιακή καταιγίδα του 2012”
Ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων που πιστεύουν πολύ σε αυτό γεγονός, έχουν κατασκευάσει στη Νορβηγία μια κιβωτό “την κιβωτό την ζωής η την κιβωτό της ημέρας της κρίσεις” όπως την αποκαλούν. Εκεί προς το παρόν φυλάσσονται κάποιοι σπόροι, οι οποίοι αυτοί σπόροι θα χρησιμοποιηθούν αμέσως μετά το καταστροφικό γεγονός που θα συμβεί η ακόμα να φυλάξουν τους ίδιους τους τους εαυτούς. Υπάρχει πληροφορία που λέει ότι στην Θεσσαλονίκη υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που κατασκευάζει αντιπυρηνικά καταφύγια σε περίπτωση που θα καταστραφεί ο κόσμος. Πριν λίγο καιρό παρατηρήθηκε ένα φυσικό φαινόμενο, τους ανεμοστρόβιλους στην Πελοπόννησο, που ουδέποτε έχει ξανά βιώσει τέτοιο πράμα η Ελλάδα.
Για το 2012 αναφέρεται και ο μυστικιστής Νοστράδαμος. Ο Νοστράδαμος ήταν προφήτης του 16ου αιώνα, έχει κάνει πάνω από χίλιες προφητείες πριν από το θάνατο του το 1566, προέβλεψε με ακρίβεια την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία, τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο καθώς και το κραχ του 1929, παραμένει όμως μια προφητεία ανεκπλήρωτη μέχρι σήμερα. Ο Νοστράδαμος είχε προβλέψει ότι ο αρχηγός της εκκλησίας, θα μπει στην φυλακή και το παλάτι του θα τυλιχτεί στις φλόγες. Οι μελετητές το ερμήνευσαν αυτό ως την κατεδάφιση της καθολικής εκκλησίας. Το τέλος της εκκλησίας σήμαινε και το τέλος του κόσμου και το τέλος του κόσμου θα ερχόταν σύντομα μετά το 2000.
Αναφορά για το 2012 γίνετε και στον πολιτισμό των Μάγια (λαός Ινδιάνων της Κεντρικής Αμερικής). Μια από τις πιο δημοφιλείς προφητείες για το τέλος του κόσμου είναι αυτή που αναφέρεται στο Ημερολόγιο των Μάγια, το οποίο θεωρείται το ακριβέστερο ημερολόγιο που δημιουργήθηκε ποτέ, από οποιονδήποτε γνωστό πολιτισμό, συμπεριλαμβανομένου και του δικού μας. Βασίζεται σε τρείς κύκλους: Έναν κεντρικό κύκλο 365 ημερών, έναν «ιερό» κύκλο 260 ημερών κι έναν Μεγάλο Κύκλο 5.125 ετών. Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 ολοκληρώνεται ένας Μεγάλος Κύκλος. Σύμφωνα με τη Μυθολογία των Μάγια, οι Μεγάλοι Κύκλοι τελειώνουν με καταστροφή.
Ta γεγονότα που έρχονται θα μας πουν την αλήθεια. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, μόνο να περιμένουμε μέχρι το 2012. Πιστεύω πως η σωτήρια της γης είναι στα χέρια μας, αρκετό κακό έχει υποστεί μέχρι τώρα και γι αυτό φταίμε εμείς, μην ξεχνάτε πως η γη είναι το σπίτι μας και σαν το σπίτι μας ... πουθενά αλλού. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ.
Εικόνα
Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι δεν γνωρίζω τίποτα
Απάντηση

Επιστροφή στο “2012 τέλος του κόσμου;”