• Το Γνωρίζατε;
  • Οι περισσότεροι άνθρωποι περπατούν κατά τη διάρκεια της ζωής τους 185.000 χλμ. Τεσσερισήμισι φορές, δηλαδή, τον γύρο του κόσμου.

Γιγαντες

Απάντηση
...tesla...
Μέλος
Μέλος
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 14
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 04:23
Τοποθεσία: Αθηνα

Γιγαντες

Δημοσίευση από ...tesla... »


Εικόνα
Αναμφισβήτητα είναι μία από τις πιο αυθεντικές εικόνες "γίγαντα" που κυκλοφορούν σήμερα.. Αυτός ο απολιθωμένος γίγαντας ανακαλύφθηκε το 1895 από τον κ. Dyer κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης εξόρυξης στο County Antrim, στην Ιρλανδία. Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε αρχικά από το βρετανικό περιοδικό "Strand" και ανατυπώθηκε από ένα βιβλίο με τίτλο, Ίχνη του Γέροντα Faiths της Ιρλανδίας.
Η μέτρηση του γίγαντα είναι η εξής: ύψος (3,70 μ.), περιφέρεια του θώρακα (1,37 μ.), το μήκος των ποδιών (1,37 μ.), και το βάρος του 2 τόνους και 112 λίβρες δηλαδή (2050 kg) Προφανώς το δεξί πόδι είχε έξι δάχτυλα αν και είναι δύσκολο να φανεί από τη φωτογραφία. Οι ιδιοκτήτες και το γιγαντιαίο λείψανο έχουν εξαφανιστεί
Εικόνα
Αυτό που πολλοί σκοτεινοί παράγοντες θέλουν να κρύψουν από τον κόσμο και που τελικά είναι αδύνατον να καταφέρουν γιατί…..δεν κρύβεται. Η ιστορία του κόσμου βρίσκεται λίγα μέτρα κάτω από τα πόδια μας.
Και πράγματι δεν κρύβεται. Όχι λόγω μεγέθους αλλά γιατί πάντα θα υπάρχει κάποιος ερευνητής που την κατάλληλη στιγμή, θα πάρει με την κάμερα του την κατάλληλη εικόνα.
Τελικά είναι δύσκολη η δουλειά του κουβαλητή αλλά….όταν πρόκειται να κουβαλήσει κανείς κάτι τέτοιο, τότε κάνει τα στραβά μάτια.
Η Γη τελικά κρύβει πολύ περισσότερα από αυτά που πιστεύουμε πως υπάρχουν.
Εικόνα
Υπάρχουν 140 αναφορές για την εύρεση γιγάντιων σκελετών σε όλο τον κόσμο. Οι μισές και πλέον αφορούν την Ελλάδα και οι υπόλοιπες την Ασία και την Αφρική.
Στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει μαύρη συγκάλυψη. Στην περίπτωση όμως της περιοχής Τρανσιλικς Αλά Ταού στο Κυργκιστάν, μάλλον δεν πρόλαβαν να κρύψουν την ανακάλυψη αυτή (και να ήθελαν δηλαδή, που να την έβαζαν?). Η γη που πατάμε, κρύβει ακόμα απίστευτα μυστικά.
Εικόνα
Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι δεν γνωρίζω τίποτα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανεξήγητα φαινόμενα”