• Το Γνωρίζατε;
  • Ο αμερικανός πρόεδρος Τζ. Φ. Κένεντι παραιτήθηκε από το Αμερικανικό Ναυτικό, μετά τη βύθιση του πλοίου που κυβερνούσε, από εμβολισμό εχθρικού σκάφους, στις 2 Αυγούστου του 1943.

Αυτός ο πρίγκηπας ξόδεψε περισσότερα χρήματα από οποιονδήποτε άνθρωπο στον κόσμο

Συντονιστές: Argosxolos, Agrafos

Argosxolos
Συντάκτης
Συντάκτης
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 698
Εγγραφή: Τρί 07 Ιουν 2011, 12:54

Αυτός ο πρίγκηπας ξόδεψε περισσότερα χρήματα από οποιονδήποτε άνθρωπο στον κόσμο

Δημοσίευση από Argosxolos »


Ο Πρίγκηπας Jefri Bolkiah, γνωστός ως playboy αδελφός του Σουλτάνου του Μπρουνέι, έζησε την πιο πλούσια ζωή από οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο στον κόσμο και ξόδεψε στη διασκέδαση του περισσότερα χρήματα ακόμη και από τον Μπιλ Γκέιτς, τον Ροκφέλερ, τους Rothschilds, τον Ωνάση ή όποιον άλλον Κροίσο υπήρξε ποτέ.

Τελικά, η περιουσία του κατασχέθηκε και το μεγαλύτερο τμήμα αυτής πουλήθηκε για να πληρωθούν χρέη. Τί ακριβώς, όμως, συνέβη; Ο πάμπλουτος Πρίγκηπας, πέρα από την προσωπική του αμύθητη περιουσία ξόδεψε για τη διασκέδαση του 14,8 δις δολάρια από ένα κυβερνητικό επενδυτικό κεφάλαιο πετρελαίου, του οποίου ήταν διαχειριστής. Τα προσωπικά του έξοδα ανέρχονταν κοντά στα 50 εκ . Δολάρια το μήνα και σε αυτά περιλαμβάνονταν ιδιωτικές συναυλίες από σούπερ σταρ τραγουδιστές, όπως αυτήν του Michael Jackson, στον οποίο πλήρωσε 17 εκ δολάρια για να τραγουδήσει στα 50ά γενέθλια του σε στάδιο ειδικά κατασκευασμένο για το γεγονός.

Ο Πρίγκηπας, μεταξύ άλλων διέθετε μία συλλογή 2.300 αυτοκινήτων Bentley, Ferrari και Rolls-Royce, ιδιωτικά αεροπλάνα, κότερα ενώ είχε αγοράσει υπερπολυτελή ξενοδοχεία σε μέρη όπου σύχναζε. Τα δώρα του στις ερωμένες του ήταν αξίας δεκάδων ή και εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων, ενώ οι προπονητές των παιδιών του σε διάφορα αθλήματα ήταν οι μεγαλύτεροι σταρ αθλητές του κόσμου.

Πλήρωσε 34 εκ δολάρια για να αγοράσει ένα playboy club ώστε να έχει τα δικά του προσωπικά 'κουνελάκια' μαζί με την επιχείρηση ενώ παρήγγειλε ένα άγαλμα του ίδιου και μίας ερωμένης του έναντι 800.000 δολαρίων.

Όταν, μετά από πολλά χρόνια σπατάλης, αποκαλύφθηκε πως τα χρήματα του επενδυτικού κεφαλαίου είχαν κάνει 'φτερά', η περιουσία του κατασχέθηκε.

Επιστροφή στο “STAR System”