• Το Γνωρίζατε;
  • Οι Λάκωνες για να καταπολεμήσουν την μυκητίαση καίνε μια εφημερίδα και με το προϊόν της καύσης αλείφουν το σημείο που παρουσιάζει μυκητίαση!

Σεπτέμβριο με ΟΤΕ TV - Αναμέτρηση με nova στη συνδρομητική τηλεόραση

Συντονιστές: Argosxolos, Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:
Ελλάδα

Σεπτέμβριο με ΟΤΕ TV - Αναμέτρηση με nova στη συνδρομητική τηλεόραση

Δημοσίευση από Agrafos »


Με δύο πλατφόρμες η συνδρομητική τηλεόραση από το Σεπτέμβριο. Ο ΟΤΕ TV φιλοδοξεί να μπει δυναμικά στην αγορά με αθλητικό πρόγραμμα Η διαφημιστική μάχη θα ξεκινήσει εντός των ημερών με τον ΟΤΕ να διαφημίζει χαμηλότερη συνδρομή και τη nova, ύστερα από τη συμφωνία των 177 εκατ. ευρώ με τη SuperLeague, να απαντά πως έχει όλους τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανόμενου και του Ολυμπιακού για τα επόμενα 4 χρόνια.

Ο ΟΤΕ θα δώσει το στίγμα του στις αρχές Σεπτεμβρίου και θα ακολουθήσει και μια δεύτερη δόση, ως το τέλος του επόμενου μήνα, σύμφωνα με το υφιστάμενο σχεδιασμό. Θα χρησιμοποιήσει το δορυφόρου Eurobird 9A έχοντας ως στόχο εκείνους που διέκοψαν τη συνδρομή τους με τη nova για διάφορους λόγους, μεταξύ των οποίων ήταν και οι στημένοι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι ΠΑΕ πλέον καλούνται να προστατεύσουν το ίδιο το προϊόν τους, καθώς η χρηματοδότησή τους από τη nova θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συνδρομητών που θα μπορέσει να εγγράψει η ψηφιακή πλατφόρμα. Ο ΟΤΕ TV θα στηριχθεί στο πρόγραμμα του Conn-x TV, έχοντας ως στόχο να καλύψει από τον ουρανό τις ανάγκες των συνδρομητών του που ως σήμερα φτάνουν τους περίπου 55.000, που δεν υποστηρίζονται από το IPTV. Με τη nova να έχει το σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος η επόμενη μάχη με τον ΟΤΕ θα είναι για τα δικαιώματα του Champions League και του Europa League, για την επόμενη 3ετία, 2012-15. Εντός του Σεπτεμβρίου θα γίνουν οι διαπραγματεύσεις με την TEAM με τις πλατφόρμες της συνδρομητικής τηλεόρασης να διαθέτουν περισσότερα χρήματα από κανάλια όπως το Mega ή ο ΑΝΤ1. Παράλληλα, όπως και με το ελληνικό πρωτάθλημα θα πρέπει να βρεθούν και στην περίπτωση των δύο ευρωπαϊκών οργανώσεων οι ελεύθεροι σταθμοί που θα μεταδίδουν τους αγώνες, για να μην κλειδωθεί απόλυτα το ποδοσφαιρικό προϊόν. Θεωρείται σίγουρο πάντως πως και στην περίπτωση της TEAM θα υπάρξει ένα «κούρεμα» 15-20% στο κόστος των δικαιωμάτων.

Χρήματα στους σταθμούς

Ο ΟΤΕ έχει δεσμευτεί πως θα πληρώσει τα κανάλια εθνικής εμβέλειας για την άνοδο του σήματός τους στον ΟΤΕ TV, υπό την προϋπόθεση πως η επιτροπή Ανταγωνισμού θα δικαιώσει τον ΟΤΕ σε βάρος της Forthnet. Η εταιρεία συνδρομητικής τηλεόρασης έχει υπογράψει 3ετή, ως το 2012 , συμφωνία αποκλειστικής μετάδοσης του σήματός του μέσω της nova, επιτρέποντας έτσι τη διανομή του σε όλη τη χώρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι σταθμοί εθνικής εμβέλειας θα ανέβουν πρώτα στην ιντερνετική τηλεόραση του Conn-x TV και μετά στον ΟΤΕ TV.
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Τεχνολογία”