• Το Γνωρίζατε;
  • Το 25% των εγκλημάτων στη Γαλλία διαπράττονται από νέους, ηλικίας κάτω των 18 ετών!

" Ερωτική Αστρολογία "

vero
Συντάκτης
Συντάκτης
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 297
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 03:06
Τοποθεσία: KRHTH - IERAPETRA
Επικοινωνία:

Re: " Ερωτική Αστρολογία "

Δημοσίευση από vero »


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΑΝΤΡΑΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρέπει να προγραμματίσετε την κάθε σας κίνηση πριν προσεγγίσετε μια γυναίκα που σας αρέσει πολύ. Η πνευματική επαφή είναι απαραίτητη για εσάς πριν να προχωρήσετε σε μια σεξουαλική επαφή. Είστε γενναιόδωροι, ανοικτοί και ειλικρινείς. Επιθυμείτε να αναμιγνύεστε στα ενδιαφέροντα της συντρόφου σας .
Είστε κάπως ντροπαλοί και θα περιμένετε αρκετές φορές από τις γυναίκες να κάνουν την πρώτη κίνηση. Δεν μπορείτε να ζήσετε μέσα σε μια σχέση εάν είναι αυταρχική ή περιοριστική. Αν και εμφανίζεστε αρκετά κοινωνικοί και εξωστρεφείς, είστε πραγματικά στο βάθος συναισθηματικοί και τρυφεροί. Παρόλο που στο σεξ είστε πρωτότυποι και εφευρετικοί, είστε και πολύ ονειροπόλοι και ρομαντικοί. Θα ψάξετε για μια σύντροφο που είναι πρόθυμη να ικανοποιήσει την αναζήτηση σας για έντονες σεξουαλικές εμπειρίες. Ερωτεύεστε γρήγορα αλλά είστε διστακτικοί όταν πρόκειται να δεσμευθείτε.


Κερδίστε τον άντρα Υδροχόο

Οι άντρες Υδροχόοι είναι πανέξυπνοι , αρκετά απελευθερωμένοι και αγαπούν την ελευθερία τους. Μπορείτε να τους κερδίσετε εύκολα μιας και δεν είναι τόσο σταθεροί στις σχέσεις τους. Θέλουν ποικιλία στην ερωτική τους ζωή και βαριούνται εύκολα. Δεν πρέπει να τους καταπιέσετε να ακολουθήσουν αυτό που θέλετε εσείς , δεν πρέπει να τους εξαναγκάσετε να ακολουθήσουν πράγματα που δεν τους εκφράζουν και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να προσπαθήσετε να τους απομακρύνετε από τους φίλους τους. Λατρεύει την πολυτέλεια και την περιποίηση και εάν του την προσφέρετε σε συνδυασμό με μια άψογη εμφάνιση θα είστε η γυναίκα της ζωής του.


ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε υψηλά πρότυπα και θέλετε αξιοπρεπή μεταχείριση και σεβασμό από το ταίρι σας. Δεν συμβιβάζεστε αλλά είστε παράλληλα και ευαίσθητες αλλά και εγκεφαλικές. Είστε τίμιες , ειλικρινείς και δεν φοβάστε να ξεγυμνώσετε τη ψυχή σας. Απαιτείτε πολλή αγάπη και συντροφικότητα ,αλλά με τους δικούς σας όρους. Δεν επιδιώκετε το γάμο.


Κερδίστε τη γυναίκα Υδροχόο

Οι γυναίκες Υδροχόοι είναι γοητευτικές και μοντέρνες. Αγαπούν οτιδήποτε καλλιεργεί το πνεύμα τους και λατρεύουν τα ταξίδια. Είναι πάντα πρόθυμες να βοηθήσουν τους άλλους και να τους καθοδηγήσουν σε όποιο τομέα μπορούν. Λατρεύουν τους πανέξυπνους άντρες , με μεγάλη μόρφωση οι οποίοι έχουν μεγάλη ανεκτικότητα στα καπρίτσια τους. Για να κερδίσετε την γυναίκα Υδροχόο δεν πρέπει ποτέ να την περιορίσετε στο σπίτι και θα πρέπει να την αφήσετε να πολεμήσει για την καριέρα της. Χαρίστε της λουλούδια και τονώστε την αυτοπεποίθηση της με κομπλιμέντα. Εάν την βοηθήσετε στην καριέρα της θα γίνετε ο άντρας της ζωής της!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ & ΚΡΙΟΣ: Πολύ καλή σχέση βασισμένη στην διασκέδαση και τις εξόδους,

ΥΔΡΟΧΟΟΣ & ΤΑΥΡΟΣ: Με αμοιβαίες υποχωρήσεις η σχέση αυτή θα μπορέσει να λειτουργήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ & ΔΙΔΥΜΟΣ: Δύσκολη αλλά συναρπαστική σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ & ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε καλά με τον Καρκίνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ & ΛΕΩΝ: Η απόλυτη χημεία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ & ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Παρθένος δεν είναι αρκετά κοινωνικός και σας κουράζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ & ΖΥΓΟΣ: Διέγερση, αγάπη διασκέδασης και ξένοιαστη σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ & ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν είναι ο καλύτερος συνδυασμός. Είστε και οι δύο υπερβολικά ανεξάρτητοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ & ΤΟΞΟΤΗΣ: Θαυμάσια σχέση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ & ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Έχετε διαφορετικούς στόχους στη ζωή σας. Πολύ δύσκολη σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ & ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έντονη σεξουαλική χημεία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ & ΙΧΘΥΣ: Πολύπλοκη σχέση με αμφίβολο αποτέλεσμα.
vero
Συντάκτης
Συντάκτης
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 297
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 03:06
Τοποθεσία: KRHTH - IERAPETRA
Επικοινωνία:

Re: " Ερωτική Αστρολογία "

Δημοσίευση από vero »


ΙΧΘΥΣ

ΑΝΤΡΑΣ ΙΧΘΥΣ

Είστε ευαίσθητοι και εμπαθείς και κάπως ασταθής. Προσελκύεστε στις ισχυρές γυναίκες. Μπορείτε να είστε εξαιρετικά μεταβλητοί, λέγοντας ένα πράγμα στον εραστή σας και γυρίζοντας έπειτα γύρω και κάνοντας ακριβώς το αντίθετο.
Είστε πολύ διαισθητικοί σχετικά με τις εξοικειώσεις εντούτοις αρκετά τυφλοί στις ατέλειες εκείνον που αγαπάτε. Αγαπάτε και με την πρώτη ευκαιρία θα πλημμυρίσετε το σύντροφό σας με τα ακριβά δώρα.

Κερδίστε τον άντρα Ιχθύ

Οι άντρες Ιχθύς είναι ιδεολόγοι , ρομαντικοί , απρόβλεπτοι αλλά πολύ ευαίσθητοι και ευερέθιστοι. Θέλουν αγάπη , προσοχή και συνεχή τόνωση. Η ιδανική γυναίκα γι αυτούς είναι η γυναίκα που θα πάρει πρωτοβουλία και θα οργανώσει τη ζωή τους. Εάν αγαπάτε την τάξη , είστε ακριβής και σας αρέσει η τέχνη , είστε η γυναίκα της ζωής του.


ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΧΘΥΣ

Είστε θηλυκές, διαισθητικές και αισθησιακές. Σας ελκύει η δημιουργία και ο αποκρυφισμός. Αντιμετωπίζετε με κατανόηση εκείνους που έχουν προβλήματα και σπάνια ενεργείτε με βάση τις επιθυμίες και μόνο! Το μεγαλύτερο πρόβλημά σας είναι ότι τείνετε να επιλέγετε το λανθασμένο σύντροφο, με συνέπεια να μπαίνετε στον πειρασμό μιας παραλληλης σχέσης για να καλύψετε τις ερωτικές και συναισθηματικές σας αναγκες. Είστε εξαιρετικά καλές στη χρησιμοποίηση του συναισθηματικού εκβιασμού!


Κερδίστε τη γυναίκα Ιχθύ

Οι γυναίκες Ιχθύς είναι ρομαντικές , ευαίσθητες , τρυφερές και συναισθηματικά εύθραυστες. Έχουν το χάρισμα να κάνουν τον σύντροφο τους να αισθάνεται ως το πιο σημαντικό άτομο στον κόσμο! Για να τις κερδίσετε θα πρέπει να τους εκφράζετε εκτίμηση και αναγνώριση και να αφιερώνετε πολύ ώρα για να ακούτε τις σκέψεις τους. Αν είστε δυνατός και σταθερός χαρακτήρας , είστε ο άντρας της ζωής τους.


ΙΧΘΥΣ & ΚΡΙΟΣ: Είστε πάρα πολύ ευαίσθητοι για τον επιθετικό κριό. Μια ανεπιτυχής σχέση.

ΙΧΘΥΣ & ΤΑΥΡΟΣ: Μέτρια σχέση.

ΙΧΘΥΣ & ΔΙΔΥΜΟΣ Μια πολύ καταστρεπτική σχέση και για τους δύο.

ΙΧΘΥΣ & ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ταιριάζετε απόλυτα.Η σχέση σας έχει διάρκεια.

ΙΧΘΥΣ & ΛΕΩΝ: Είστε καταδικασμένοι.Δεν ταιριάζετε!

ΙΧΘΥΣ & ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ερωτική χημεία αλλά έλλειψη πνευματικής επαφής.

ΙΧΘΥΣ & ΖΥΓΟΣ: Καλύτερα φίλοι.

ΙΧΘΥΣ & ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εντονη σεξουαλική επιθυμία.

ΙΧΘΥΣ & ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Τοξότης θα βλάψει την τρυφερή καρδιά σας.

ΙΧΘΥΣ & ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Η σχέση μπορεί να λειτουργήσει εάν ο Αιγόκερως αφιερώσει αρκετό χρόνο στη σχέση.

ΙΧΘΥΣ & ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολύ δύσκολη σχέση γιατί δεν υπάρχει επαφή.

ΙΧΘΥΣ & ΙΧΘΥΣ: Μια συναισθηματική σχέση αλλά δεν λειτουργεί ερωτικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αστρολογία & Ζώδια”