• Το Γνωρίζατε;
  • Οι επιστήμονες πίστευαν κάποτε πως αν ποτέ έφτιαχναν μια ατομική βόμβα, αυτή θα ήταν τόσο μεγάλη, που θα έπρεπε να μεταφερθεί στο στόχο με πλοίο. Σήμερα υπάρχουν πυρηνικές βόμβες ισχύος 1 κιλοτόνου, οι οποίες ζυγίζουν περίπου 6 κιλά.

Βαρδινογιάννης: Αποχωρούμε οριστικά από τον ΠΑΟ

Συντονιστές: Aris, Agrafos

Argosxolos
Συντάκτης
Συντάκτης
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 698
Εγγραφή: Τρί 07 Ιουν 2011, 12:54

Βαρδινογιάννης: Αποχωρούμε οριστικά από τον ΠΑΟ

Δημοσίευση από Argosxolos »


Την οριστική αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ο μεγαλομέτοχος κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης. Ο «Τζίγγερ» σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, που βρίσκεται σε εξέλιξη, γνωστοποίησε ότι οι μετοχές της οικογένειας Βαρδινογιάννη θα καταστούν αδρανείς έως ότου βρεθούν επενδυτές με συγκεκριμένο και βιώσιμο πλάνο για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

«Η μόνη λύση για να βγούμε από το αδιέξοδο είναι να αποχωρήσει η οικογένειά μου από τον Παναθηναϊκό. Αποχωρούμε άμεσα καθιστώντας τις μετοχές μας (54,7%) αδρανείς. Οι υπόλοιποι μέτοχοι που κατέχουν το 45,3 % έχουν πλέον την πλειοψηφία. Υπάρχει λοιπόν ελεύθερο πεδίο για οποιονδήποτε να αναλάβει τον Παναθηναϊκό. Είναι άτοπο όμως να μιλάμε για παραχώρηση των μετοχών στον Ερασιτέχνη, που τελεί υπό διοίκηση πρωτοδικείου. Ο Παναθηναϊκός σπαράζεται από έναν άνανδρο πόλεμο, με στόχο εμένα και την οικογένειά μου. Ολοι αυτοί απαξιώνουν την ομάδα. Δίνουμε τέλος σε αυτό. Αποχωρούμε από τον Παναθηναϊκό. Μπορούμε να πούμε ότι μετά από 32 χρόνια ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πορευτεί χωρίς την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Ξεχάστε μας...» ανέφερε μεταξύ άλλων, ο κ. Βαρδινογιάννης, ο οποίος στο πρώτο μέρος της συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε έκανε μια ιστορική αναδρομή σε γεγονότα που συνέβησαν την τελευταία διετία σε ιδιοκτησιακό και διοικητικό επίπεδο...

Επιστροφή στο “Αθλητισμός”