• Το Γνωρίζατε;
  • Επειδή ένας υπάλληλος στα Mc Donald's, έχυσε καφέ σε πελάτη, τα αμερικάνικα δικαστήρια επιδίκασαν αποζημίωση 3 εκατομμυρίων δολαρίων!

2012

Κάθε τι παράξενο ή περίεργο έχει τη θέση του εδώ. Μοιραστείτε το μαζί μας.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
litsat
Συντονιστής
Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: Κυρ 25 Οκτ 2009, 23:34
Τοποθεσία: salonika

2012

Δημοσίευση από litsat »


ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ

Το 2012 είναι ακόμα μια ημερομηνία από τις πολλές ημερομηνίες ανα τους αιώνες των αιώνων αμήν που θα έρθει το τέλος του κόσμου. Η γη και ο κόσμος πρέπει να έχει καταστραφεί καμιά 300 φορές , αλλά ουσιαστικά η μόνη που ξέρουμε και μπορούμε να πούμε ότι έχουμε ενδείξεις ότι έγινε είναι ο κατακλυσμός του Δευκαλίωνα, που είναι η αρχαία Ελληνική εκδοχή του κατακλυσμού που αναφέρεται σε παραδόσεις πολλών αρχαίων πολιτισμών (όπως π.χ. στην Εβραϊκή – Χριστιανική παράδοση με τον κατακλυσμό του Νώε).

Όλοι θυμούνται το 1999 και το 2000, που ήταν μόνο 2 στις πάρα πολλές ημερομηνίες που θα ερχόταν το τέλος αυτό. Η αλήθεια επίσης είναι, ότι το 2012, θα υπάρχει ένα τέλος… όχι… δεν θα είναι ούτε του κόσμου, αλλά ούτε των υποτιθέμενων ημερομηνιών για το τέλος του. Από όποια μεριά και εάν το πάρεις υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτό θα γίνει. Το ημερολόγιο των Μάγια χωρίζεται σε κύκλους αλλά δεν είναι φρόνιμο να σας μπλέξω με αυτά, γιατί θα χαθείτε και ομολογώ ούτε εγώ τα κατέχω. Με το τέλος του ημερολογίου των Μάγια (για όσους δεν γνωρίζουν ήταν άριστοι αστρονόμοι) ουσιαστικά τελειώνουν και οι κύκλοι των Μάγια, δηλαδή κάθε ημερολογιακός κύκλος που είχαν τελειώνουν όλοι μαζί το 2012.

Σύμφωνα με τους μύθους τους το τέλος των κύκλων σήμαινε και μια καταστροφή που ερχόταν με νερά (νομίζω) ουσιαστικά οι θεοί τους κατέστρεφαν τον κόσμο και τον ξαναέφτιαχναν επειδή δεν πήγε καλά το πράγμα… Σας θυμίζει τίποτα? Οι αστρονόμοι λένε ότι μπαίνουμε σιγά, σιγά στην εποχή του Υδροχόου… αυτό σας λέει τίποτα?

Αυτό που θα γίνει, υποστηρίζουν οι εσωτεριστές, δεν είναι τίποτα άλλο από μια αλλαγή, μια μεγάλη αλλαγή που θα αλλάξει τον κόσμο. Το τέλος του κόσμου δεν είναι παρά το τέλος μια εποχής, όπως θα λέγαμε. Το τέλος ενός τρόπου σκέψης, το τέλος ενός παλιού κόσμου. Φαινόμενα αστρονομικά, αστρολογικά και άλλα θα συμβούν το 2012, φαινόμενα που θα επηρεάσουν την γη και τον άνθρωπο, όπως επηρεάζει το φεγγάρι την παλίρροια, αλλά και τους ανθρώπους (ο άνθρωπος είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό του γεμάτος υγρά)… Φυσικά ακόμα και εάν όλα αυτά αληθεύουν, θα είναι θεωρώ κουτός κάποιος να νομίζει ότι ξαφνικά τον Δεκέμβριο του 2012, θα ξυπνήσει μια μέρα και όλα θα έχουν αλλάξει. Μην ξεχνάμε πόσα χρόνια είναι η γη και πόσα ζούμε εμείς. Οι χρόνοι είναι εντελώς διαφορετικοί και τίποτα δεν θα αλλάξει στην καθημερινότητα μας ουσιαστικά, ο ήλιος δεν ανατέλλει, ούτε και δύει ξαφνικά, ακόμα και αυτό που εμείς το έχουμε τοποθετήσει στους δικούς μας χρόνους, θέλει τον χρόνο του.

Βέβαια όλα αυτά έχουν σχέση με το εάν τελικά πιστεύεις ότι οι πλανήτες επηρεάζουν την γη, ή εα οι πλανήτες επηρεάζουν τον άνθρωπο, όχι με την έννοια των αστρολογικών προβλέψεων των περιοδικών, σήμερα θα είναι μια κακή μέρα, αύριο θα είναι μια καλή κτλ. αλλά σε βαθύτερο και ουσιαστικότερο επίπεδο. Όλοι αυτοί που μιλούν για καταστροφές, πιάνονται από το γεγονός ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά… και δεν χρειάζεται να στο πουν αυτοί… μπορείτε να το δείτε και μόνοι σας. Όλοι αυτοί που μιλούν για το τέλος του κόσμου εάν το πιστεύανε αληθινά και πέρα από τα κέρδη που βγάζουν πιστέψτε με θα γνώριζαν ότι δεν έχουν ελπίδα και θα αφιέρωναν αλλού τον χρόνο τους και όχι στο να βγάλουν λεφτά.
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ...ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΦΟΡΑ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παράξενα - Περίεργα”