• Το Γνωρίζατε;
  • Το τελευταίο μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι που εκδόθηκε ήταν το «Φόνος από το παρελθόν». Το έγραψε το 1940, αλλά στη διαθήκη της απαιτούσε να βγει στη δημοσιότητα μετά το θάνατό της (1976).

Βγενόπουλος προς Βαρδινογιάννη: Πέντε "ναι" και συμφωνήσαμε

Συντονιστές: Aris, Agrafos

Argosxolos
Συντάκτης
Συντάκτης
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 698
Εγγραφή: Τρί 07 Ιουν 2011, 12:54

Βγενόπουλος προς Βαρδινογιάννη: Πέντε "ναι" και συμφωνήσαμε

Δημοσίευση από Argosxolos »


Ο Mr MIG έστειλε επιστολή-τελεσίγραφο στον Δημήτρη Γόντικα με την οποία ζητάει να μεταφερθούν πέντε ερωτήματα προς τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και περιμένει απάντηση ως τη Δευτέρα το πρωί.
Ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Γιάννη Βαρδινογιάννη έστειλε ο Ανδρέας Βγενόπουλος που θέτει 5 ερωτήματα και ζητάει 5 "ναι" για να τελειώνει το σήριαλ.

Η προθεσμία που δίνει στον Τζίγγερ για να απαντήσει είναι μέχρι τη Δευτέρα στις 11 το πρωί. Σε περίπτωση που δεν λάβει απάντηση τότε θα θεωρήσει ότι η απάντηση είναι "όχι".

Πάντως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν είναι διατεθειμένος να απαντήσει στα ερωτήματα.

Η επιστολή του Ανδρέα Βγενόπουλου προς τον Δημήτρη Γόντικα:

"Αγαπητέ Δημήτρη,

Για να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία σε παρακαλώ υπό την ιδιότητά σου ως Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να επικοινωνήσεις με τον κ. Γ. Βαρδινογιάννη και να μου δώσεις εγγράφως απαντήσεις στα κάτωθι ερωτήματα:

1. Είναι διατεθειμένος να βγάλουμε κοινή ανακοίνωση που να λέει ότι όλοι κάναμε λάθη, ότι αυτά πλέον είναι παρελθόν και να προχωράμε με ομόνοια και συνεργασία στην αλλαγή σελίδας; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

2. Είναι διατεθειμένος να εξασφαλίσει επικοινωνιακή ειρήνη από τα media που ελέγχει ή επηρεάζει, τουλάχιστον μέχρι να αλλάξει η σελίδα; ΝΑΙ ή ΟΧΙ; (χωρίς παιχνιδάκια και ότι αυτό δεν το επηρεάζω εγώ, δεν ξέρω, δεν είδα κ.λ.π.)

3. Είναι διατεθειμένος να αναλάβει πλήρως την οικονομική ευθύνη της ανάμειξης της ΠΑΕ και της ΓΗΠΕΛ στο θέμα του Βοτανικού; ΝΑΙ ή ΟΧΙ; (επειδή έχει πει πολλές φορές ότι αυτά που ξόδεψε θα τα πάρουμε πίσω από το Δήμο, θα του εκχωρήσουμε τα έσοδα από την αγωγή να τα πάρει πίσω αυτός).

4. Είναι διατεθειμένος να εγγυηθεί ότι η ΠΑΕ δεν έχει καμία άλλη οικονομική επιβάρυνση από διεκδικήσεις τρίτων για το θέμα του Βοτανικού; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

5. Είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει το προπονητικό της Παιανίας δωρεάν μέχρι να φτιάξουμε καινούργιο; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Αυτό το σίριαλ πρέπει να τελειώσει. Για αυτό περιμένω απάντησή σου μέχρι τις 11 π.μ. την Δευτέρα 19-9-2011. Να τους πεις ότι εάν δεν έχω καθόλου απάντησή σου θα το εκλάβω σαν ΟΧΙ και τελειώνουμε. Με πέντε ναι προχωράμε.

Ευχαριστώ πολύ,
Ανδρέας Βγενόπουλος"

Επιστροφή στο “Αθλητισμός”