• Το Γνωρίζατε;
  • Ο Έλβις Πρίσλεϊ, στην προσπάθειά του να δείξει πολιτικοποιημένος, συναντήθηκε με τον πρόεδρο Νίξον στις 21 Δεκεμβρίου του 1970. Ο Πρίσλεϊ, αφού αγκάλιασε τον πρόεδρο, του χάρισε ένα όπλο, λέγοντάς του πως τα τελευταία 10 χρόνια μελετάει την κουλτούρα των ναρκωτικών. Τότε, ο Νίξον του πρόσφερε το σήμα της Δίωξης Ναρκωτικών!

ΠΕΕΣΒΕ: Όχι στα νέα μέτρα

Συντονιστής: Agrafos

Airetikos
Συντάκτης
Συντάκτης
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 707
Εγγραφή: Πέμ 24 Μαρ 2011, 19:24

ΠΕΕΣΒΕ: Όχι στα νέα μέτρα

Δημοσίευση από Airetikos »


Κάθετα αντίθετη με τα νέα μέτρα εμφανίζεται και η Πανελλήνια Ένωση Εμπόρων Σιδηρικών και Βιομηχανικών Ειδών (Π.Ε.Ε.Σ.Β.Ε.), ο πρόεδρος της οποίας κ. Κλ. Σαλλιαρέλης σε σχετική του δήλωση σημειώνει ότι «η ελληνική κοινωνία και ο εμπορικός κόσμος δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος των νέων μέτρων.

Μπαίνει ταφόπλακα στην κοινωνική συνοχή και υποθηκεύεται το μέλλον του τόπου».

Ειδικότερα ο πρόεδρος της Π.Ε.Ε.Σ.Β.Ε. η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι εκπροσωπεί 12.000 μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις επισημαίνει ότι «τα νέα μέτρα θα βάλουν οριστική ταφόπλακα στο ελληνικό εμπόριο και στην οικοδομή.

Το τέλος των ακινήτων μέσω της ΔΕΗ, η νέα μείωση των συντάξεων, η μείωση του αφορολόγητου και όλα όσα σχεδιάζει η κυβέρνηση πλήττουν βάναυσα το εισόδημα των Ελλήνων και την κοινωνική συνοχή».

Συμπληρώνοντας παράλληλα «δυστυχώς όμως τα μέτρα που ανακοινώθηκαν δεν είναι τα οριστικά και κυρίως δεν είναι αυτά που θα βγάλουν την Ελλάδα από την κρίση.

Σύντομα η κυβέρνηση ετοιμάζει και νέο χτύπημα στην ελληνική οικονομία».

Επιστροφή στο “Οικονομία”