• Το Γνωρίζατε;
  • Στον γνωστό άθλο του Ηρακλή, τα «χρυσά μήλα των εσπερίδων» ήταν ... πορτοκάλια!

Μήνυση «Καπετάνιου» σε Βγενόπουλο

Συντονιστές: Aris, Agrafos

Aris
Συντονιστής
Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 815
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 03:06
Τοποθεσία: Athens

Μήνυση «Καπετάνιου» σε Βγενόπουλο

Δημοσίευση από Aris »


Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης κατέθεσε μήνυση κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου. "Πρέπει να μπει φραγμός στους λασπολόγους", είπε χαρακτηριστικά.

Όπως φαίνεται τα όσα είπε ο Ανδρέας Βγενόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τον Σεπτέμβριο δεν πέρασε στο... ντούκου από την οικογένεια Βαρδινογιάννη που άνοιξε κι επίσημα μέτωπο με τον Mr. MIG.

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης λοιπόν κατέθεσε μήνυση εις βάρος του μετόχου του Παναθηναϊκού, αφού ορισμένα από τα λεγόμενα του τα θεώρησε προσβλητικά.

Συγκεκριμένα ο Βγενόπουλος είχε αναφέρει πως την έκταση της Παιανίας δεν την αγόρασε η οικογένεια, αλλά την δώρησε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!

Εκτός από αυτό όμως ο "Καπετάνιος" ενοχλήθηκε και για τους χαρακτηρισμούς εις βάρος του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος δεν αποκλείεται να προσφύγει και ο ίδιος (ή άνθρωπος από το περιβάλλον του) σε νέα μήνυση.

Λίγο αργότερα ο Γιώργος Βαρδινογιάννης προέβη στην εξής δήλωσε:

"Αναγκάστηκα να έρθω στην εισαγγελία για να καταθέσω μήνυση διότι η λασπολογία έχει τα και όρια της. Δεν μπορεί κάποιος που γνωρίζει τα γεγονότα να κάθεται να λασπολογεί και να λέει ότι την Παιανία την έκανα με χορηγία της Γενικής Γραμματείας.

Απεναντίας μόνο προσκόμματα είχα βρει από την πολιτεία. Αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια να δηλητηριάζονται οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού για εμένα είναι απαράδεκτο. Δεν έχω μιλήσει μέχρι τώρα. Το θέμα έχει πάει στη δικαιοσύνη γιατί κάποια στιγμή πρέπει να υπάρξει φραγμός σε αυτή τη μορφή λασπολογίας προκειμένου να αποκτήσει κάποιος αναγνωρισιμότητα".

Στη δημοσιότητα δόθηκε το περιεχόμενο της μήνυσης που κατέθεσε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου και με το οποίο δίνεται απάντηση στο ερώτημα από ποιους αγόρασε την έκταση στην Παιανία η οικογένεια Βαρδινογιάννη. Παράλληλα στον εισαγγελέα εχουν κατατεθεί και τα συμβόλαια με το αντίτιμο και την ακριβή συμφωνία των δύο πλευρών που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Σε ό,τι αφορά στο έγγραφο που εμφανίστηκε σήμερα από τον κ. Βγενόπουλο για το περίφημο μισθωτήριο, από την πλευρά Βαρδινογιάννη θυμίζουν ότι το θέμα αυτό ήταν γνωστό από την 7η Ιουλίου του 2011 όταν στη συνεδρίαση του ΔΣ εκείνη την ημέρα είχε γνωστοποιηθεί από τον Δημήτρη Γόντικα ότι πρέπει να γίνει μισθωτήριο για την Παιανία (η οποία ανήκει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη) για να μην υπάρχουν προστριβές στο μέλλον λόγω χρησικτησίας και με δεδομένο ότι οι Βαρδινογιάννηδες ούτε αποκλειστικοί ιδιοκτήτες ήταν πλεόν, ενώ είχαν ανακοινώσει και την πρόθεσή τους να φύγουν τελείως από τον Παναθηναϊκό.

Το ύψος του ενοικίου μάλιστα είχε ορισθεί από τον Γιάννη Ρεβύθη γνωστό κτηματομεσίτη. Και στις συζητήσεις που είχαν προκύψει υπήρξε η άποψη της οικογένειας ότι η σύμβαση θα είναι μονοετής για να μην δεσμευτεί για μεγαλύτερο χρόνο η Παιανία στην λογική ότι ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας να μπορεί να διαπραγματευτεί όπως θέλει με τον Βαρδινογιάννη τις εγκαταστάσεις. Είτε να τις ζητήσει για κάποιο διάστημα σαν παραχώρηση μέχρι να κάνει καινούργιες, είτε να τις νοικιάσει σε ένα τίμημα που θα συμφωνηθεί με τους ιδιοκτήτες, είτε ακόμη και να τις αγοράσει. Αυτό άλλωστε είχε φανεί και από τις ανακοινώσεις του Βαρδινογιάννη όλο τον τελευταίο καιρό. Ιδιοκτήτης δεν υπάρχει ακόμη, αλλά αν προκύψει τελικά θα λυθεί λογικά το ζήτημα με κάποιο τρόπο.

Μάλιστα όταν ανακοίνωσε την πολυμετοχικότητα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, είχε ξεκαθαρίσει δημόσια από τότε ότι για τα επόμενα τρία χρονια η παραχώρηση της Παιανίας θα ήταν δωρέαν και στην συνέχεια θα γινόταν εκ νέου συζήτηση. Πέρασαν τα τρία χρόνια και πλέον με δεδομένη την οριστική αποχώρηση της οικογενειας Βαρδινογιάννη λογικό ήταν να αλλάξει το καθεστώς.

Παράλληλα σημείωναν με νόημα από την πλευρά Βαρδινογιάννη για το αν είναι ιδιοκτήτες ή όχι των εγκαταστάσεων της Παιανίας, ότι ο ίδιος ο Βγενόπουλος στην πρόταση αγοράς που έκανε πέρσι, ολοκλήρωνε με την πρόθεση να πληρώσει για την Παιανία ένα εύλογο τίμημα.

Επιστροφή στο “Αθλητισμός”