• Το Γνωρίζατε;
  • Το βρετανικό υπουργείο Αμυνας, στις πρώτες μέρες του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, έκρινε πως τα αεροπλάνα δεν είχαν καμία στρατιωτική αξία, καθώς κανένας πιλότος δεν θα μπορούσε να βλέπει με τον αέρα να τον χτυπάει στα μάτια με 50 χλμ./ώρα.

Σύλληψη του Λάκη Γαβαλά για χρέη στο δημόσιο

Συντονιστής: Agrafos

Argosxolos
Συντάκτης
Συντάκτης
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 698
Εγγραφή: Τρί 07 Ιουν 2011, 12:54

Σύλληψη του Λάκη Γαβαλά για χρέη στο δημόσιο

Δημοσίευση από Argosxolos »


Ο γνωστός εισαγωγέας ρούχων και εκ των πρωταγωνιστών τηλεοπτικού reality Λάκης Γαβαλάς συνελήφθη στο Κολωνάκι από το ΣΔΟΕ και την ΕΛΑΣ για χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο ύψους περίπου 1.480.000 ευρώ.

O επιχειρηματίας μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρέωσης να εμφανίζεται σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές το μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Γαβαλάς στην απολογία του ενώπιον του εισαγγελέα ισχυρίστηκε ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία πτώχευσης της εταιρίας του, ωστόσο δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με το Βήμα, η εντολή της σύλληψης, που έγινε κατά την επιστροφή του Λάκη Γαβαλά από το Διογένης Studio, το γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Λεωφόρου Συγγρού, είχε δοθεί από τον οικονομικό εισαγγελέα κ. Γρηγόρη Πεπόνη και τον προϊστάμενο του ΣΔΟΕ, πρώην εισαγγελέα, κ. Ιωάννη Διώτη.

Μάλιστα οι άνδρες του ΣΔΟΕ και της ΕΛΑΣ είχαν εντοπίσει τον επιχειρηματία νωρίτερα, παραμείναν στο νυχτερινό κέντρο το βράδυ παρακολουθώντας τον (αναγκαστικά και το πρόγραμμα) και περίμεναν να τον συλλάβουν μετά τη... διασκέδαση.

Αυτή η επιχείρηση είναι η δεύτερη για χρέη προς το Δημόσιο που δεν οργανώθηκε από την Οικονομική Αστυνομία, αλλά από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Οπλων του ΣΔΟΕ σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης του Οργανωμένου Εγκληματος της ΕΛΑΣ, μετά τη σύλληψη του μεγαλομετόχου του Alter, Κώστα Γιαννίκου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τις επόμενες ημέρες επίκεινται και άλλες συλλήψεις, καθώς στη σχετική λίστα που έχει στα χέρια της η Υποδιεύθυνση για το οργανωμένο έγκλημα αναφέρονται άλλοι 10 γνωστοί επιχειρηματίες.

Επιστροφή στο “Οικονομία”