• Το Γνωρίζατε;
  • Το 1901, ο Τζόσουα Λάιονελ Κόουεν κατασκεύασε, για διαφημιστικούς λόγους, ένα τρένο που εκινείτο με μπαταρίες. Αλλά οι πελάτες ενδιαφέρονταν μονάχα για το τρενάκι και καθόλου για τα προϊόντα που διαφήμιζε, με αποτέλεσμα, μέσα σε λίγο χρόνο, να γεννηθεί η εταιρεία Λάιονελ Τρέινς.

Συνάντηση Γ. Παπανδρέου με τον Joseph Biden

Συντονιστής: Agrafos

Argosxolos
Συντάκτης
Συντάκτης
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 698
Εγγραφή: Τρί 07 Ιουν 2011, 12:54

Συνάντηση Γ. Παπανδρέου με τον Joseph Biden

Δημοσίευση από Argosxolos »


Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, συναντήθηκε σήμερα με τον Αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Joseph Biden.

Στη συνάντηση, η οποία έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν οι διμερείς σχέσεις Ελλάδας - ΗΠΑ και οι προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξής τους.

Σε ότι αφορά την κρίση στην Ευρωζώνη, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέπτυξε τις προτάσεις που έχει κατά καιρούς καταθέσει για την δημιουργία ευρωομολόγων, την υιοθέτηση του φόρου επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, την ρύθμιση των τραπεζών και των αγορών καθώς και την ανάγκη δημιουργίας ενός μόνιμου πλαισίου που να μπορεί να δημιουργήσει μακροπρόθεσμη οικονομική σταθερότητα σε περιφερειακό και διεθνές επίπεδο.

Συζητήθηκαν επίσης, θέματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενημερώθηκε από τον Αμερικανό Αντιπρόεδρο για την επίσκεψη του στην Τουρκία και το Ιράκ, ενώ συζήτησαν για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και την Αραβική Άνοιξη.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε στον Αμερικανό Αντιπρόεδρο τη σημασία τηςεπαναλειτουργίας της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης και την ανάγκη επίδειξης εποικοδομητικής στάσης από την τουρκοκυπριακή πλευρά για πρόοδο στο Κυπριακό.

Επιστροφή στο “Πολιτική”