• Το Γνωρίζατε;
  • Το επίθετο Μητσοτάκης προέρχεται από τη λέξη μιτσός, που στην κρητική ντοπιολαλιά σημαίνει το μικρό παιδί, το πιτσιρίκι. Κανονικά έπρεπε να γράφεται Μιτσοτάκης.

Από τον OTE TV το Ράλλυ Ακρόπολις

Συντονιστές: Aris, Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:
Ελλάδα

Από τον OTE TV το Ράλλυ Ακρόπολις

Δημοσίευση από Agrafos »


Μια νέα συνεργασία, με τη μορφή χορηγίας, ξεκινά για το Ράλλυ Ακρόπολις 2013. Στις εταιρείες που επί σειρά ετών έχουν δείξει έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα, φέτος προστίθεται και ο ΟΤΕ, ως Επίσημος Χορηγός.

Ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος (ΟΤΕ A.E.) είναι ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Ελλάδα, ενώ μαζί με τις θυγατρικές του αποτελεί σήμερα έναν από τους κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς ομίλους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ο Όμιλος ΟΤΕ προσφέρει ευρυζωνικές υπηρεσίες, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, συνδρομητικές υπηρεσίες τηλεόρασης, επικοινωνία δεδομένων υψηλών ταχυτήτων και υπηρεσίες μισθωμένων γραμμών. Ο Όμιλος ΟΤΕ απασχολεί περίπου 30.000 άτομα σε 4 χώρες.

Η νέα συνεργασία αποτελεί ένα ισχυρό υπόβαθρο στις τεχνολογικές απαιτήσεις ενός αθλητικού γεγονότος παγκόσμιας εμβέλειας. Ο ΟΤΕ, σε συνεργασία με την Οργάνωση του Ράλλυ Ακρόπολις, θα αναπτύξει και θα υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο πλάνο επικοινωνίας και ενεργειών, με στόχο να προσφέρει στους φίλους τους Ράλλυ Ακρόπολις καινοτόμες ιδέες παρακολούθησης του αγώνα.

Το Ράλλυ Ακρόπολις 2013 θα μεταδοθεί αποκλειστικά, και σε ποιότητα high definition, από τον ΟΤΕ TV, που έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα μετάδοσης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ.
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Αθλητισμός”