• Το Γνωρίζατε;
  • Η εξαφάνιση δέντρων και φυτών γίνεται σήμερα με ρυθμό 10.000 φορές γρηγορότερο από το φυσιολογικό!

Coca – Cola Hellenic: «Πράσινο φως» από τη Βρετανία για την εισαγωγή στο Λονδίνο

Συντονιστές: Arxontas, Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:
Ελλάδα

Coca – Cola Hellenic: «Πράσινο φως» από τη Βρετανία για την εισαγωγή στο Λονδίνο

Δημοσίευση από Agrafos »


Οι βρετανικές αρχές ενέκριναν την πρόταση της εταιρείας εμφιαλώσεων «Coca – Cola Hellenic (CCH)» προς τους μετόχους της για την εθελοντική ανταλλαγή των μετοχών τους, η οποία θα επιτρέψει τη διαπραγμάτευση των μετοχών της στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου και τη μεταφορά της έδρας της στην Ελβετία.
Η εταιρεία ανακοίνωσε πέρυσι ότι θα μετέφερε την έδρα της στην Ελβετία και θα επέλεγε το Λονδίνο ως πρώτη αγορά διαπραγμάτευσης των μετοχών της.
«Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα στη διαδικασία για να μπορέσει η εταιρεία να εισαχθεί στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου», δήλωσε στέλεχος της Coca – Cola, υπό τον όρο ανωνυμίας,προσθέτοντας ότι η διαδικασία βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο.
Στο ενημερωτικό φυλλάδιο για τη διαπραγμάτευση της εταιρείας στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, το οποίο δημοσιοποιήθηκε αργά χθες, η Coca – Cola αναφέρει ότι η πρόταση για την ανταλλαγή μετοχών αναμένεται να αρχίσει στις (ή περί) τις 19 Μαρτίου και να λήξει στις (ή περί) τις 19 Απριλίου. Για να ξεκινήσει η ανταλλαγή, η εταιρεία χρειάζεται την έγκριση της ελληνικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς καθώς και της αμερικανικής Επιτροπής Κεφαλαιαγορά.
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Διεθνή”