• Το Γνωρίζατε;
  • Τα γνωστά σε όλους μας «νυχτικά» εμφανίστηκαν στην Ευρώπη τον 16ο αιώνα. Έως τότε, οι άνθρωποι κοιμούνταν είτε γυμνοί είτε με τα ρούχα τους.

Από καύσιμα έμεινε το Μαλαισιανό Boeing

Συντονιστές: Arxontas, Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:
Ελλάδα

Από καύσιμα έμεινε το Μαλαισιανό Boeing

Δημοσίευση από Agrafos »


Οι ερευνητές πιστεύουν ότι το αεροπλάνο άρχισε την κάθοδό του λόγω έλλειψης καυσίμων και ότι τελικά κατέπεσε σε απομακρυσμένο σημείο στα νότια του Ινδικού Ωκεανού. Οι αρχές στην Αυστραλία ετοιμάζονται να επιτρέψουν σε ιδιώτες την αναζήτηση του αεροσκάφους μέσω δημόσιου διαγωνισμού την επόμενη εβδομάδα.

Τα πρωτογενή δορυφορικά στοιχεία, έκτασης περίπου 47 σελίδων, δόθηκαν σε συγγενείς των επιβατών της πτήσης, οι οποίοι και τα ανήρτησαν στο Διαδίκτυο. Τα στοιχεία είχαν αναλυθεί από τη βρετανική Inmarsat σε μία τεχνική διαδικασία που είχε γίνει για πρώτη φορά και είχε χρειαστεί αρκετές ημέρες να ολοκληρωθεί.
Στο τέλος Μαρτίου, μετά από τις δύο βασανιστικές πρώτες εβδομάδες, οι αρχές της Μαλαισίας είχαν ανακοινώσει, βάσει της ανάλυσης, πως το αεροσκάφος είχε αλλάξει πορεία προς τον Ινδικό Ωκεανό. Συνεκτιμώντας την ποσότητα καυσίμων και τους υπόλοιπους παράγοντες, είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το Boeing έπεσε στον νότιο τμήμα του Ωκεανού.
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Διεθνή”