• Το Γνωρίζατε;
  • Στη Βίβλο αναφέρονται 49 διαφορετικά φαγητά, το αλάτι περισσότερες από 30 φορές, ενώ τα αμύγδαλα και τα φιστίκια είναι οι μόνοι «βιβλικοί» ξηροί καρποί.

Ο ΟΠΑΠ μπαίνει στο ιντερνετικό στοίχημα

Συντονιστές: Aris, Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:
Ελλάδα

Ο ΟΠΑΠ μπαίνει στο ιντερνετικό στοίχημα

Δημοσίευση από Agrafos »


Προκειμένου ένας παίκτης να πραγματοποιεί στοιχήματα με τον κάτοχο της άδειας, θα εγγράφεται ως πελάτης του ΟΠΑΠ. Η εγγραφή συνιστά έκδοση ατομικής κάρτας παίκτη, η οποία συνδέεται με έναν ατομικό ηλεκτρονικό λογαριασμό, μοναδικό για κάθε παίκτη. Ως παίκτες εγγράφονται μόνο φυσικά πρόσωπα, ενώ ο ΟΠΑΠ πρέπει να γνωρίζει τους παίκτες. Έτσι, για την έκδοση της ατομικής κάρτας, ο κάτοχος της άδειας πρέπει να λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του παίκτη, συμπεριλαμβανομένου του ονοματεπώνυμου, της ηλικίας του, της διεύθυνσης και του αριθμού δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου. Οι πληροφορίες που λαμβάνονται πρέπει να επαληθεύονται με τα απαραίτητα έγγραφα τεκμηρίωσης.

Το εύρος της τεκμηρίωσης θα καθορίζεται βάσει ανάλυσης κινδύνου, έτσι ώστε ο κάτοχος της άδειας να είναι σίγουρος ότι ο πελάτης είναι το πρόσωπο το οποίο ισχυρίζεται ο ίδιος ότι είναι. Ο κάτοχος της άδειας πρέπει να προβαίνει σε εγγραφή του παίκτη, μόνο εφόσον ο αυτός ενεργεί αποκλειστικά για δικό του λογαριασμό. Σε περίπτωση οποιασδήποτε αμφιβολίας για το κατά πόσο οι προαναφερόμενες πληροφορίες που λήφθηκαν σχετικά με την ταυτότητα του πελάτη είναι επαρκείς, πρέπει να ζητούνται περαιτέρω αποδεικτικά στοιχεία της ταυτότητας.

Ο ΟΠΑΠ θα πρέπει να δημιουργεί ένα μοναδικό ηλεκτρονικό λογαριασμό παίκτη για κάθε εγγεγραμμένο παίκτη και να παρέχει στον παίκτη πρόσβαση στις πληροφορίες σχετικά με το υπόλοιπο του ηλεκτρονικού λογαριασμού του, το ιστορικό της παικτικής του δραστηριότητας (συμπεριλαμβανομένων στοιχημάτων, κερδών και ζημιών), τις καταθέσεις και τις αναλήψεις και τις λοιπές σχετικές συναλλαγές. Οι πληροφορίες πρέπει να είναι διαθέσιμες στον παίκτη, στον ηλεκτρονικό του λογαριασμό, για τουλάχιστον 90 ημέρες. Μάλιστα, έχει την υποχρέωση, μετά από αίτηση του παίκτη, να παρέχει κατάσταση του ηλεκτρονικού λογαριασμού του για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν τους τελευταίους 12 μήνες.

Η απόφαση της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) ξεκαθαρίζει ακόμη τα εξής:

-Ένας παίκτης δεν μπορεί να καταβάλει πάνω από 800 ευρώ σε προσωρινό ηλεκτρονικό λογαριασμό.

-Καταβολές στον ηλεκτρονικό λογαριασμό παίκτη μέσω πιστωτικής κάρτας δεν επιτρέπονται.

-Τα ποσά που καταβάλλονται από τον παίκτη πιστώνονται από τον κάτοχο της άδειας στον ηλεκτρονικό λογαριασμό παίκτη αμέσως μετά την είσπραξή τους.

-Η μεταφορά πιστωτικών μονάδων ή κερδών μεταξύ δύο ή περισσότερων ηλεκτρονικών λογαριασμών παικτών δεν επιτρέπεται.
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Αθλητισμός”