• Το Γνωρίζατε;
  • Τον 18ο αιώνα στη Αγγλία, στις παράνομες λέσχες, όπου ο τζόγος ανθούσε, υπήρχε ένας υπάλληλος που η μόνη δουλειά του ήταν να καταπιεί τα ζάρια σε περίπτωση που έκανε έφοδο η αστυνομία!

Συνελήφθηκαν γιατί αποκάλυψαν το iPhone 6

Συντονιστές: Argosxolos, Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:
Ελλάδα

Συνελήφθηκαν γιατί αποκάλυψαν το iPhone 6

Δημοσίευση από Agrafos »


H Αpple ζήτησε από τις Κινεζικές αρχές να πιάσουν όσους είναι υπεύθυνοι για διαρροές σχετικά με το iPhone 6 στις 27 Μαΐου 2014 κάτι που οδήγησε σε μια μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας.

Στις 27 Μαΐου μια γιγάντια επιχείρηση ξεκίνησε με τις αρχές Shen Zhen Customs (Shenzhen anti-smuggling governing body), και Hua Qiang street authorities στο εμπορικό κέντρο YuanWang για να πιάσουν οποιονδήποτε έλεγε πως πουλούσε παράνομα συσκευές ή ψεύτικες συσκευές της Apple και όχι μόνο.

Πίσω από αυτή την επιχείρηση πιστεύετε πως βρίσκεται η Apple μιας και μπορούν να ελέγχουν αρκετά καλά τις παράνομες συσκευές μέσω τον σειριακών τους αριθμών. Όσο για τις διαρροές και τα mockups που πουλιούνται παράνομα εκεί η εταιρεία δεν ήθελε μεγάλη φαντασία για να βρει από που ξεκινάνε.

Υπάρχουν 3 μεγάλοι παίχτες και μεταπωλητές σε αυτό τον χώρο που έχουν 10 αποθήκες και 38 καταστήματα μέσα σε αυτό το εμπορικό κέντρο και που πιάστηκαν εξαπίνης όταν περισσότεροι από 100 αστυνομικοί έκαναν εισβολή στους χώρους τους. Χιλιάδες προϊόντα στην πλειοψηφία τους παράνομα κατασχέθηκαν και είχαν να κάνουν τόσο με την Apple όσο και την Samsung.

Είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά σε τέτοια έκταση με την Apple να φημολογείται πως δεν ήθελε πλέον iPhone 6 αξεσουάρ και mockups να διαρρέουν στην αγορά και να πουλιούνται παράνομα πριν την κυκλοφορία της συσκευής. Κάτι που είχε γίνει και σε μεγάλη έκταση με τα iPhone 5/5s/5c.
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Τεχνολογία”