• Το Γνωρίζατε;
  • Η φράση «έφαγε χυλόπιτα» προέρχεται από το παρασκεύασμα χυλού που έδιναν παλιά οι ψευτογιατροί για τον περιορισμό του καημού των ερωτευμένων!

12 μήνες δωρεάν Internet

Συντονιστές: Argosxolos, Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:
Ελλάδα

12 μήνες δωρεάν Internet

Δημοσίευση από Agrafos »


Δωρεάν πρόσβαση με σύνδεση για 12 μήνες στο ίντερνετ, και απόκτηση βασικού εξοπλισμού πρόσβασης σε αυτό και εκπαίδευση για χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, θα έχουν από τον Ιούλιο οι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος σε οκτώ περιφέρειες της χώρας.

Με απλές διαδικασίες και τη χρήση ενός κουπονιού «Ψηφιακής Αλληλεγγύης» που θα ανταλλάσσεται σε όποια από τις επιχειρήσεις συνεργαστούν με τη δράση, οι δικαιούχοι θα έχουν τις εξής δυνατότητες:

- Να αποκτήσουν ή να διατηρήσουν τη σύνδεσή τους στο διαδίκτυο για 12 μήνες.
- Να αποκτήσουν βασικό εξοπλισμό πρόσβασης στο διαδίκτυο και εξοικείωσης με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές (PC ή Tablet).
- Να εκπαιδευτούν, στον χώρο τους, στη βασική χρήση του ηλεκτρονικού υπολογιστή και του διαδικτύου από πιστοποιημένους εκπαιδευτές σε τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών.
Σύμφωνα με τον γγ Τηλεπικοινωνιών, Ταχυδρομείων και Ψηφιακής Σύγκλισης, Μεν. Δασκαλάκη, η δράση προβλέπεται να ξεκινήσει τον Ιούλιο του 2014 και αποτελεί το πρώτο βήμα για την υλοποίηση της «Ψηφιακής Στρατηγικής 2014- 2020».
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Τεχνολογία”