• Το Γνωρίζατε;
  • Το 1800, στην Αγγλία, όποιος επιχειρούσε ανεπιτυχώς να αυτοκτονήσει καταδικαζόταν σε θανατική ποινή!

Το ριζοσπαστικό Ισλάμ εισβάλει στην Ευρώπη και αυτή... Κοιμάται

Συντονιστές: Arxontas, Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:
Ελλάδα

Το ριζοσπαστικό Ισλάμ εισβάλει στην Ευρώπη και αυτή... Κοιμάται

Δημοσίευση από Agrafos »


Σύμφωνα με την έκθεση της Υπηρεσίας Προστασίας του Γερμανικού Συντάγματος (Bundeserfassungsschutz), την περασμένη χρονιά σημειώθηκε αύξηση των ξενοφοβικών κρουσμάτων βίας της τάξεως του 20,4% (473 από 393 το 2012) σε σχέση με το 2012.

Αύξηση των κρουσμάτων βίας, και μάλιστα σε ποσοστό 26,7%, (1.100 επιθέσεις) καταγράφεται επίσης και στον ακροαριστερό χώρο. Στο σημείο αυτό γίνεται ιδιαίτερη αναφορά σε επιθέσεις εναντίον αστυνομικών. Όπως αναφέρεται στην έκθεση, ο ένας στους δύο ακροδεξιούς που ζουν στη Γερμανία παρουσιάζει χαρακτηριστικά βίαιης συμπεριφοράς. Σύμφωνα με τον ντε Μεζιέρ η αύξηση των κρουσμάτων βίας «συνιστά φαινόμενο που η γερμανική κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να αποδεχθεί».

Ωστόσο ο ισλαμισμός συνιστά ακόμη την μεγαλύτερη απειλή. Στην έκθεση της γερμανικής υπηρεσίας πληροφοριών εσωτερικού υπογραμμίζεται ότι σημειώνεται αλματώδης αύξηση του αριθμού των οπαδών του ριζοσπαστικού Ισλάμ. Γίνεται λόγος για περίπου 43 χιλιάδες ακραίους ισλαμιστές στη Γερμανία. Η αύξηση των οπαδών του ακραίου Ισλάμ κατά 600 σε σχέση με το 2012 αποδίδεται στην ενίσχυση των Σαλαφιστών.

Ο γερμανός υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ προειδοποίησε για τον κίνδυνο που προέρχεται από τους «Foreign Fighters», οι οποίοι με ορμητήριο τη Γερμανία και άλλες χώρες της Ευρώπης μεταβαίνουν στη Συρία για να συμμετάσχουν στον εμφύλιο πόλεμο που μαίνεται στην χώρα. Ο αριθμός των ευρωπαίων ισλαμιστών μαχητών ανέρχεται στις 2 χιλιάδες. Από αυτούς, περίπου 300 προέρχονται από τη Γερμανία.
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Διεθνή”