• Το Γνωρίζατε;
  • Η μετάλλαξη ενός γονιδίου στον εγκέφαλο ενός και μόνου ανθρώπου, πριν 10.000 χρόνια, οδήγησε στην ομιλία και στις ψυχικές νόσους!

Υπουργείο Οικονομικών: Κάντε δηλώσεις αλλιώς θα χάσετε κοινωνικό μέρισμα & οικογενειακό επίδομα

Συντονιστής: Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:
Ελλάδα

Υπουργείο Οικονομικών: Κάντε δηλώσεις αλλιώς θα χάσετε κοινωνικό μέρισμα & οικογενειακό επίδομα

Δημοσίευση από Agrafos »


«Οποιαδήποτε καθυστέρηση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων θα προκαλέσει προβλήματα στη νέα εκκαθάριση του κοινωνικού μερίσματος και την καταβολή του οικογενειακού επιδόματος».

Με αυτή την ανακοίνωση το υπουργείο Οικονομικών προσπαθεί να πιέσει τους φορλογούμενους να υποβάλουν έγκαιρα τις φορολογικές δηλώσεις καθώς ενώ η επίσημη προθεσμία εκπνέει στο τέλος του μήνα ο ρυθμός υποβολής των δηλώσεων πέφτει.

Χαρακτηριστική του κλίματος ανησυχίας είναι η επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται:

«Το Υπουργείο Οικονομικών καλεί τους Έλληνες φορολογούμενους να σπεύσουν και να υποβάλουν τις δηλώσεις τους μέχρι την υπάρχουσα προθεσμία της 30ης Ιουνίου δείχνοντας αίσθημα φορολογικής συμμόρφωσης και κοινωνικής αλληλεγγύης.
Υπενθυμίζεται ότι οποιαδήποτε καθυστέρηση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων θα προκαλέσει προβλήματα στη νέα εκκαθάριση του κοινωνικού μερίσματος με τα στοιχεία για το 2013, όπως και στην χορήγηση του οικογενειακού επιδόματος».

Χθες, Δευτέρα, υποβλήθηκαν 146.000 δηλώσεις που είναι και ο υψηλότερος ημερήσιος αριθμός δηλώσεων και το TAXIS. Συνολικά έχουν υποβληθεί περί τα 3,3 εκατομμύρια δηλώσεις.
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Οικονομία”