• Το Γνωρίζατε;
  • Tο πλήρες όνομα του Ηνωμένου Βασιλείου είναι: «Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας, Βόρειας Ιρλανδίας και του Berwick-upon-Tweed». Τo τελευταίο είναι μια πολύ μικρή πόλη στα σύνορα με τη Σκωτία, την οποία διεκδικούσε ο βασιλιάς των Σκωτσέζων επί μακρόν. Μάλιστα, η πόλη αυτή ήταν επίσημα σε εμπόλεμη κατάσταση με τη Γερμανία έως το 1987, επειδή ο Τσόρτσιλ κήρυξε τον πόλεμο με το συνολικό όνομα του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά στη συνθήκη συνθηκολόγησης ξεχάστηκε να αναγραφεί.

Αυτός ο απίθανος τύπος βρέθηκε στη βουλή από ρουσφέτι, σύμφωνα με τους συντρόφους του !!!

Συντονιστής: Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:
Ελλάδα

Αυτός ο απίθανος τύπος βρέθηκε στη βουλή από ρουσφέτι, σύμφωνα με τους συντρόφους του !!!

Δημοσίευση από Agrafos »


Μεγάλο εκνευρισμό έχει προκαλέσει στον ΣΥΡΙΖΑ η πρόσφατη τοποθέτηση του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου στη Βουλή για τον Σάββα Ξηρό. Πέρα όμως από την αντίδραση στην Κουμουνδούρου- άλλωστε ο Πάνος Σκουρλέτης δήλωσε χαρακτηριστικά «ας τον κρίνουν οι ψηφοφόροι του»- αντιδράσεις για τον βουλευτή υπάρχουν και στην Καστοριά, όπου πέρα από τις αναφορές του στην τρομοκρατία του καταλογίζουν μεταξύ άλλων και τις σχέσεις του με τον Φίλιππο Πετσάλνικο.

Στελέχη του κόμματος στην περιοχή του έχουν ζητήσει ακόμη και να παραιτηθεί. Μεταξύ των ζητημάτων που του «χρεώνουν» είναι ότι ο πρώην υπουργός τον βοήθησε να μετατεθεί, αλλά και να εκλεγεί. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Εθνους», κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Καστοριά λένε ότι ο κ. Διαμαντόπουλος υπήρξε ευνοούμενος του Φίλιππου Πετσάλνικου. Η οικογένεια Διαμαντόπουλου- όπως αναφέρουν σύμφωνα με την εφημερίδα- ανήκε στο ΠΑΣΟΚ και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής ήταν εκείνος που φρόντισε να μετατεθεί από την Αθήνα στον ΟΤΕ Καστοριάς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα τα ίδια στελέχη κάνουν λόγο και για «πλάγια» υποστήριξή του από τον κ. Πετσάλνικο ώστε τελικά να εκλεγεί.
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Πολιτική”