• Το Γνωρίζατε;
  • Η Τζόαν Κόλινς ήταν 50 χρονών όταν, το 1983, πόζαρε ημίγυμνη για το περιοδικό «Playboy». Σημειωτέον ότι το εν λόγω τεύχος εξαντλήθηκε τάχιστα!

Στ. Θεοδωράκης: «Οχι ΕΝΦΙΑ στην πρώτη κατοικία»

Συντονιστής: Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:
Ελλάδα

Στ. Θεοδωράκης: «Οχι ΕΝΦΙΑ στην πρώτη κατοικία»

Δημοσίευση από Agrafos »


Κατά του ΕΝΦΙΑ και των πλειστηριασμών σε σχέση με την πρώτη κατοικία, κατά των μαζικών απολύσεων στο δημόσιο, υπέρ της μείωσης των αντικειμενικών αξιών ακινήτων, της σταδιακής ενίσχυσης των χαμηλόμισθων, της δραστικής μείωσης της χρηματοδότησης των κομμάτων και της κατάργησης των φορολογικών και συνταξιοδοτικών προνομίων των βουλευτών, αλλά υπέρ και νέων δεδομένων όσον αφορά στις άδειες των καναλιών και τη δημόσια τηλεόραση τάσσεται, μεταξύ άλλων, ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Αν κάποιος έχει μία πρώτη κατοικία και δεν έχει άλλα περιουσιακά στοιχεία δεν μπορεί να πληρώνει ΕΝΦΙΑ, δεν πληρώνει νοίκι» αναφέρει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού, εξηγώντας επίσης ότι «οι άνθρωποι που έχουν ένα σπίτι σε δάνειο» θα έχουν «τέτοιες ρυθμίσεις και διευκολύνσεις που δεν θα φτάνει το σπίτι σε πλειστηριασμό με κανένα τρόπο».

Σχετικά με τον ΦΠΑ τονίζει ότι «οι φόροι πρέπει να είναι μόνιμοι», σημειώνει ότι «σήμερα το δημόσιο δεν έχει λόγο να κάνει μαζικές απολύσεις», ότι «πρέπει να ενισχυθούν οι χαμηλόμισθοι και πρέπει να υπάρξουν αυξήσεις», ενώ για τα κόμματα λέει ότι πρέπει «να μειωθεί η χρηματοδότηση στο ελάχιστο δυνατόν», να πληρώσουν τα χρέη τους, να δρομολογηθεί η άρση της ασυλίας των βουλευτών αλλά χωρίς αναδρομική ισχύ, ενώ οι βουλευτές πρέπει να είναι «χωρίς προνόμια, ούτε φορολογικά, ούτε συνταξιοδοτικά».

Σχετικά με τις άδειες των καναλιών αναφέρει ότι πρέπει «να προκηρύσσονται οι συχνότητες, αυτοί που παίρνουν τα κανάλια θα πρέπει να πληρώνουν», ενώ για τη ΝΕΡΙΤ λέει ότι έγιναν λάθη, γι αυτό «την επόμενη μέρα θα πρέπει να σκεφτούμε πως θα υπάρχει μία καινούρια δημόσια τηλεόραση των Ελλήνων».
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Πολιτική”