• Το Γνωρίζατε;
  • Η παράνοια του σουλτάνου Αμπντούλ Χαμίντ Β' (1876 - 1909) έφτασε σε τέτοιο σημείο που να διατάξει τους λογοκριτές του να σβήσουν κάθε αναφορά στο χημικό σύμβολο του νερού (H20) από τα επιστημονικά βιβλία, επειδή φοβόταν ότι θα διαβαζόταν ως: «Ο Χαμίντ ο 2ος είναι ένα μηδενικό».

Ο Αλέξης Τσίπρας ζητά από τους Ελληνες να δώσουν στον ΣΥΡΙΖΑ αυτοδυναμία

Συντονιστής: Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:
Ελλάδα

Ο Αλέξης Τσίπρας ζητά από τους Ελληνες να δώσουν στον ΣΥΡΙΖΑ αυτοδυναμία

Δημοσίευση από Agrafos »


Αυτοδυναμία ζήτησε από τους πολίτες ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος περιοδεύει στην Ήπειρο. Μιλώντας στην Αρτα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά: «Και του ζητάμε να μας δώσει μία ευκαιρία ολόκληρη όχι μισή, απλόχερα χωρίς τσιγκουνιές. Έδωσε και στο παρελθόν ολόκληρη ευκαιρία πολλές φορές. Και στον Σημίτη και στον Καραμανλή και στον Γιώργο Παπανδρέου και στον Σαμαρά. Τώρα ήρθε η ώρα να δώσει και την ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ, στην Αριστερά και να μας δώσει την δυνατότητα, όχι να φέρουμε την ρεβάνς της ιστορίας αλλά να ενώσουμε δυνάμεις».

Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι δεν ζητά λευκή επιταγή, αλλά «εκείνη την πλειοψηφία στη Βουλή, ώστε να έχουμε τα χέρια μας λυμένα στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις με τους εταίρους πάνω στην στρατηγική που έχουμε εξαγγείλει εδώ και χρόνια και που δικαιώνεται σήμερα στην Ευρώπη».

«Η περιφέρεια θα κάνει τη διαφορά»

Βέβαιος ότι η εκλογική διαφορά σε αυτή την αναμέτρηση δεν θα έρθει από τα αστικά κέντρα, αλλά από την Περιφέρεια εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την άφιξή του στα Ιωάννινα.

«Μέρα με τη μέρα διαπιστώνουμε ότι το ρεύμα νίκης γίνεται ποτάμι. Μέρα με τη μέρα διαπιστώνουμε ότι η αποφασιστικότητα του λαού μας να σταθεί όρθιος και να διεκδικήσει αξιοπρέπεια δεν μπορεί να ανατραπεί» συνέχισε.

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε και στη συνέντευξη Σαμαρά στα «Νέα» κατηγορώντας τον ότι κινδυνολογεί.

«Μας λέει ότι αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ θα αφανίσει τη μεσαία τάξη. Ακόμα, όμως, κι αν είχαμε τέτοια πρόθεση, δεν θα μπορούσαμε διότι δεν έχουμε να βρούμε τίποτα όρθιο για να αφανίσουμε. Τη μεσαία τάξη την έχει ήδη εξολοθρεύσει με τις πολιτικές του ο κ. Σαμαράς και η τρόικα» υπογράμμισε.

Αφιξη με καθυστέρηση

Με καθυστέρηση έφτασε στα Ιωάννινα ο κ. Τσίπρας, καθώς το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε από την Αθήνα με προορισμό την ηπειρωτική πρωτεύουσα ενώ ήταν έτοιμο για απογείωση από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος παρουσίασε πρόβλημα. Οι πιλότοι ακολούθησαν την τυπική σε αυτές τις περιπτώσεις διαδικασία και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν για να ταξιδέψουν τελικώς με άλλο αεροσκάφος το οποίο έφτασε στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων περίπου στη 1 μετά το μεσημέρι.
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Πολιτική”