• Το Γνωρίζατε;
  • Το 1608, ο Τζορζ Κένταλ ήταν ο πρώτος κρατούμενος που εκτελέστηκε στις Η.Π.Α. Έκτοτε, έχουν εκτελεστεί 19.200 άνθρωποι.

Αντώνης Ρέμος: Στα 40 μου χώρισα...

Συντονιστές: Argosxolos, Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:
Ελλάδα

Αντώνης Ρέμος: Στα 40 μου χώρισα...

Δημοσίευση από Agrafos »


Ο Αντώνης Ρέμος διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής του. Πιο ώριμος, πιο κατασταλαγμένος και έχοντας μάθει από τα παθήματα του, προχωρά μπροστά:

«Η τέταρτη δεκαετία που διανύω μπήκε για μένα με τον πιο σκληρό τρόπο. Χώρισα, πήγα στα δικαστήρια με την προηγούμενη δισκογραφική μου εταιρία, διέλυσα όλη μου τη ζωή, όλο μου το είναι, αλλά η επόμενη μέρα με βρίσκει όρθιο, με μια καινούργια σχέση, γεμάτο δύναμη και ζωή για δουλειά και δημιουργία». Σαν να μην έφταναν αυτά, έκανε τη λάθος πάσα και ανέλαβε την προεδρία στην ομάδα του Ηρακλή: «Έδωσα όλο μου το συναίσθημα, όλη μου τη ζωή. Ήθελα να βοηθήσω. Πληγώθηκα πάρα πολύ- και οικονομικά-.

Τόλμησα να μπω στον κόσμο του ποδοσφαίρου και κάηκα». Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε, τον βοήθησαν να συνειδητοποιήσει ποιοι είναι οι αληθινοί του φίλοι: «Στα δύσκολα μετράς ποιος είναι ο πραγματικός φίλος. Συνειδητοποίησα ότι είχα πολλούς δήθεν φίλους, που νόμιζα ότι θα μπορούσα να στηριχτώ πάνω τους. Την ίδια στιγμή όμως ανακάλυψα ότι είμαι από τους τυχερούς εκείνους ανθρώπους που οι πραγματικοί τους φίλοι δεν μετρώνται στα δάχτυλα του ενός μόνο χεριού. Και εγώ τους φίλους μου τους πραγματικούς τους μέτρησα και στα δυο μου χέρια».

Σε όσους τον κατηγορούν ότι έβγαλε πολλά λεφτά απαντά: «Δεν κατάλαβα; κατηγορούμαι επειδή μπορεί να έβγαλα λεφτά με τραγούδια που μιλάνε για πόνο, αγάπη ή φτώχεια; έχω ζήσει φτωχός. Ξέρω καλά πως είναι». Γυρίζοντας πίσω στα παιδικά του χρόνια, θυμάται ότι ήταν πολύ δύσκολα: «Έζησα φτώχεια, εντάσεις, χωρισμούς. Δεν είχα την θαλπωρή άλλων παιδιών». Παιδί μεταναστών, ήρθε από τη Γερμανία στη Θεσσαλονίκη στα 12 του, και στα 17 ξεκίνησε να τραγουδά. Ωστόσο την πρώτη φορά που τραγούδησε επαγγελματικά δεν θα την ξεχάσει ποτέ: «Φορούσα τζιν παντελόνι και ένα απλό πουκάμισο. Ο τραγουδιστής που ήταν τότε πρώτο όνομα δεν με άφησε να τραγουδήσω επειδή λέει ήμουν πολύ σπορ ντυμένος. Με είχε πειράξει αφάνταστα».

Τέλος απαντά αν πειράχτηκε όταν ο Σάκης από τον αέρα του X-Factor του είχε πει ότι “η ευτυχία έρχεται μόνο μ΄ ένα παιδί”: «Όχι βέβαια. Εγώ του την είχα πει!Και μου την ανταπέδωσε δημοσίως…».
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “STAR System”