• Το Γνωρίζατε;
  • Tο πλήρες όνομα του Ηνωμένου Βασιλείου είναι: «Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας, Βόρειας Ιρλανδίας και του Berwick-upon-Tweed». Τo τελευταίο είναι μια πολύ μικρή πόλη στα σύνορα με τη Σκωτία, την οποία διεκδικούσε ο βασιλιάς των Σκωτσέζων επί μακρόν. Μάλιστα, η πόλη αυτή ήταν επίσημα σε εμπόλεμη κατάσταση με τη Γερμανία έως το 1987, επειδή ο Τσόρτσιλ κήρυξε τον πόλεμο με το συνολικό όνομα του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά στη συνθήκη συνθηκολόγησης ξεχάστηκε να αναγραφεί.

Χιλιάδες οι αιτήσεις για ρύθμιση χρεών

Συντονιστές: Airetikos, Agrafos

Airetikos
Συντάκτης
Συντάκτης
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 707
Εγγραφή: Πέμ 24 Μαρ 2011, 19:24

Χιλιάδες οι αιτήσεις για ρύθμιση χρεών

Δημοσίευση από Airetikos »


Υπερβαίνουν τις 5.000 οι αιτήσεις που έχουν κατατεθεί από τις αρχές του έτους στα ειρηνοδικεία για δικαστική ρύθμιση των χρεών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων.

Παράλληλα, περισσότεροι από 12.000 οφειλέτες έχουν υποβάλει αιτήσεις για εξωδικαστική ρύθμιση. Τα συγκεκριμένα στοιχεία, ανέφερε ο υφυπουργός Εργασίας Γιάννης Κουτσούκος επικαλούμενος στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Επιστροφή στο “Κοινωνία”