• Το Γνωρίζατε;
  • Ο Έλβις Πρίσλεϊ, στην προσπάθειά του να δείξει πολιτικοποιημένος, συναντήθηκε με τον πρόεδρο Νίξον στις 21 Δεκεμβρίου του 1970. Ο Πρίσλεϊ, αφού αγκάλιασε τον πρόεδρο, του χάρισε ένα όπλο, λέγοντάς του πως τα τελευταία 10 χρόνια μελετάει την κουλτούρα των ναρκωτικών. Τότε, ο Νίξον του πρόσφερε το σήμα της Δίωξης Ναρκωτικών!

Μεγάλη ανάσα για όσους έχουν δάνεια και πιστωτικές κάρτες

Συντονιστής: Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:
Ελλάδα

Μεγάλη ανάσα για όσους έχουν δάνεια και πιστωτικές κάρτες

Δημοσίευση από Agrafos »


Στο 0,15% μείωσε το βασικό επιτόκιο η ΕΚΤ, επέβαλε αρνητικό επιτόκιο -0,10% για τις καταθέσεις των διαθεσίμων των εμπορικών τραπεζών και με ενέσεις ρευστότητας επιδιώκει να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη των χωρών του Νότου

Επιπλέον, το Συμβούλιο της ΕΚΤ ενέκρινε πακέτο μη συμβατικών μέτρων, τα οποία ανακοινώθηκαν αργότερα το απόγευμα. Μετά την σημερινή απόφαση, η μείωση των επιτοκίων της ΕΚΤ διαμορφώνεται ως εξής: Για τις πράξεις κύριας αναχρηματοδότησης του ευρωσυστήματος, το επιτόκιο μειώνεται από το 0,25% στο 0,15%. Το επιτόκιο διευκόλυνσης οριακής χρηματοδότησης μειώνεται στο 0,40% από 0,75% που ήταν μέχρι σήμερα, ενώ το επιτόκιο διευκόλυνσης αποδοχής καταθέσεων αποκτά αρνητικό πρόσημο και διαμορφώνεται στο -0,10%.
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Οικονομία”