• Το Γνωρίζατε;
  • Ο δυνατότερος σεισμός που έχει καταγραφεί είναι έντασης 9,5 Ρίχτερ και συνέβη στη νότια Χιλή, το 1960. Τα παλιρροϊκά κύματα που σηκώθηκαν είχαν ύψος 10 μέτρα και κατέστρεψαν τα περισσότερα χωριά της περιοχής. Χαρακτηριστικό είναι ότι τα κύματα σκότωσαν 61 άτομα στη Χαβάη, δηλαδή εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από την εστία του σεισμού.

Άρχισαν τα όργανα από τη Γερμανία

Συντονιστές: Arxontas, Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:
Ελλάδα

Άρχισαν τα όργανα από τη Γερμανία

Δημοσίευση από Agrafos »


Ο πρόεδρος της κεντρικής γερμανικής τράπεζας Deutsche Bundesbank εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή σε κρατικό γενικό κανάλι και σχολίασε το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών και τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο γερμανός οικονομολόγος δήλωσε πως η Ελλάδα συνεχίζει να εξαρτάται από την οικονομική βοήθεια και η οποία, όπως υπογράμμισε, θα συνεχιστεί εάν και μόνο τηρηθούν οι συμφωνίες.

Μιλώντας για τον Αλέξη Τσίπρα, εξέφρασε την ελπίδα του πως δεν θα προχωρήσει σε ενέργειες που δεν θα αντέξει η Ελλάδα, υπογραμμίζοντας πως περιμένει από αυτόν να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις.

Αναφορικά με το κούρεμα του ελληνικού χρέους, ο πρόεδρος της Bundesbank ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση κουρέματος, ενώ χαρακτήρισε το ελληνικό χρέος βιώσιμο.
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Διεθνή”