http://games.armorgames.com/games0015/crimsonroom.swf
Γριφος για ανησυχα μυαλα.Αυτος ο γριφος ισως σας παιδεψει λιγο αλλα λυνεται..τον εχω λυσει..καλη επιτυχια!!!
-
- Το Γνωρίζατε;
-
- Τη δεκαετία του '20, ο Ροντόλφο Βαλεντίνο αναγκάστηκε να πάρει δραστικά μέτρα ασφαλείας για να προστατευτεί από τις θαυμάστριές του. Έχτισε γύρω από την έπαυλή του τοίχο ύψους 3 μέτρων, τοποθέτησε τεράστιους προβολείς, ενώ τρία δανέζικα, δύο μολοσσοί κι ένα κυνηγόσκυλο, περιφρουρούσαν την αυλή του.
Γριφος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Ότι δεν ταιριάζει σε κάποια άλλη κατηγορία δημοσιεύστε το εδώ. Αν κρίνουμε ότι πρέπει το θέμα σας να δημοσιευτεί σε μια νέα κατηγορία θα την δημιουργήσουμε και θα μεταφέρουμε εκεί την δημοσίευση σας.
Ότι δεν ταιριάζει σε κάποια άλλη κατηγορία δημοσιεύστε το εδώ. Αν κρίνουμε ότι πρέπει το θέμα σας να δημοσιευτεί σε μια νέα κατηγορία θα την δημιουργήσουμε και θα μεταφέρουμε εκεί την δημοσίευση σας.
- ...tesla...
- Μέλος

- Δημοσιεύσεις: 14
- Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 04:23
- Τοποθεσία: Αθηνα
Re: Γριφος
Αγαπητέ ...tesla... γεγονός είναι ότι δεν με παίδεψε άλλα με gms μέχρι να το λύσω!!! ξέρεις τι είναι να είσαι μπροστά στο χρηματοκιβώτιο και να το κοιτάαααας να το κοιτάαααας και να μην σου λέει τίποτα για ώρες ...ούτε καν εναν συνδιασμό αριθμών! αλλά τελικά το αποτέλεσμα ειναι που σε δικαιώνει ...και ΝΑΙ!!! κατάφερα και άνοιξα την πόρτα αυτού του δωματίου ... παρότι είχα αρχίσει να το συνιθίζω πλέον !!!

