• Το Γνωρίζατε;
  • Ο Έλβις Πρίσλεϊ, στην προσπάθειά του να δείξει πολιτικοποιημένος, συναντήθηκε με τον πρόεδρο Νίξον στις 21 Δεκεμβρίου του 1970. Ο Πρίσλεϊ, αφού αγκάλιασε τον πρόεδρο, του χάρισε ένα όπλο, λέγοντάς του πως τα τελευταία 10 χρόνια μελετάει την κουλτούρα των ναρκωτικών. Τότε, ο Νίξον του πρόσφερε το σήμα της Δίωξης Ναρκωτικών!

Δεκάδες χιλιάδες απολύσεις «υπόσχεται» ο Ρέππας

Συντονιστής: Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:
Ελλάδα

Δεκάδες χιλιάδες απολύσεις «υπόσχεται» ο Ρέππας

Δημοσίευση από Agrafos »


Δεκάδες χιλιάδες απολύσεις στο Δημόσιο προαναγγέλλει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Ο Δημήτρης Ρέππας τονίζει ότι σύμφωνα με μελέτες χιλιάδες υπηρεσιακές μονάδες και δεκάδες χιλιάδες οργανικές θέσεις είναι περιττές και πρέπει να καταργηθούν.

Σε συνένευξή του στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" επισημαίνει ότι η κατάργηση οργανικών θέσεων δεν απαιτεί συνταγματική αναθεώρηση και υπογραμμίζει ότι "η αλλαγή των οργανισμών με κατάργηση δεκάδων χιλιάδων οργανικών θέσεων στο Δημόσιο είναι προ των πυλών".

Παράλληλα, σημειώνει ότι το θέμα της μονιμότητας στο Δημόσιο τίθεται από πολλές πλευρές ενόψει της αναθεώρησης του Συντάγματος μετά το 2013.

Όσον αφορά στην εργασιακή εφεδρεία, ο υπουργός τονίζει ότι αφορά σε 30.000 υπαλλήλους.
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Πολιτική”