• Το Γνωρίζατε;
  • Το 1991, ένα αεροπλάνο MD 80 με 100 επιβάτες αναγκάστηκε να κάνει αρκετούς κύκλους πάνω από ένα ισπανικό αεροδρόμιο, περιμένοντας να ξυπνήσει ο μοναδικός ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας, που είχε αποκοιμηθεί εν ώρα εργασίας!

Η στιγμή της καταστροφής σε video

Συντονιστές: Arxontas, Agrafos

Aris
Συντονιστής
Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 815
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 03:06
Τοποθεσία: Athens

Η στιγμή της καταστροφής σε video

Δημοσίευση από Aris »


19 νεκροί και 2 σοβαρά τραυματίες (ο οδηγός και ένα επιβάτης) είναι ο τραγικός απολογισμός της πτώσης του αερόστατου στην Αίγυπτο. Το συμβάν αυτό έφερε σε ακόμα δυσμενέστερη θέση των πληγέντα από τις πολιτικές εξελίξεις τουρισμό της Αιγύπτου.
Το αερόστατο στο οποίο επέβαιναν εξερράγη σε ύψος 300 μέτρων, πιθανότατα λόγω βλάβης στο σύστημα τροφοδότησης του μπαλονιού με αέριο, και συνετρίβη στις όχθες του Νείλου. Δύο άνθρωποι, ένας τουρίστας και ο χειριστής του αερόστατου, επιβίωσαν της συντριβής πηδώντας από το καλάθι λίγο πριν από την πρόσκρουση στο έδαφος.

Επιστροφή στο “Διεθνή”